reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
jejku az mi sie wierzyc nie chce:-:)-(zdrowka dla Nadi biedactwo:no:

a teraz co u nas:bylam z Ola na szczepieniu i go nie dostala poniewaz nie mieli szczepionki priorix tylko MMR VAX PRO.dala mi recepte ale nie bylo w aptece,koszt 90 zl.nie zamawilam bo stwierzdilam ze jak jest refundowana to nie bede placiala.
teraz maja do mnie zadzwonic jak bedzie w przychodni priorix.pani zapytala 'a jesli przez kolejny rok jej nie bedzie?' odpowiedzialm trudno,poczekamy rok.
glupia jestem bo moglam zadzwonic najpierw:wściekła/y:
czy ktoras szczepila MMR VAX PRO?

pzryjechalysmy z przychodni to Ola zrobila bardzo brzydka kupe,taka jelitowa,kurka mam nadzieje ze to nie to co mysle:no:

To ja napiszę tylko tak informacyjnie, może się to komuś przyda. Nie kupujcie plasterków dla dzieci firmy Salvequick, bo w ogóle klej nie trzyma, natychmiast po przyklejeniu się odlepiają. Polecam natomiast Viscoplast:tak:.

reklama
Jeeeej, Agnieszka, co się u was dzieje? Dramat jakiś! Mam nadzieję, że w końcu jakiś lekarz znajdzie odpowiedź....zdrówka dla Nadii....

julita, na pewno wszystko będzie dobrze:)

Do góry