julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Moja śpi w rożku..pytanie do mam : w czym śpią Wasze dzieciaczki? rożek, śpiworek, kocyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja śpi w rożku..pytanie do mam : w czym śpią Wasze dzieciaczki? rożek, śpiworek, kocyk?
u mnie jest gorąco w domu, także pod kocykiem, mam 2 rożki i fakt Mały jest spokojniejszy jak śpi w rożku, ale przy 26-28 stopniach jest mu po prostu za gorąco...
ojj, to dzwoń szybko, czytałam, że jak brzydko pachnie, to może byc jakiś stan zapalny, lepiej to skonsultowacjak u was z pępkiem? bo u nas cos nieładnie pachnie, jutro po połozną chyba zadzwonie
jak u was z pępkiem? bo u nas cos nieładnie pachnie, jutro po połozną chyba zadzwonie
moj maly tak mial i pediatra kazal przemywac spirytusem i do tegp psikac neomecynom tzfw szkole rodzenia dostałam film instruktażowy na dvd o pielęgnacji pępka.. mówią tam, że brzydki zapach jak najbardziej może się pojawić i jest normalny stan.. ale dla spokojności może warto zapytać specjalistę