reklama
aldonta
Fanka BB :)
moze calcium dla dzieci mu dawaj przy tych babelkach.....nie zaszkodzi
elwiwas u nas te siatki są naprawdę skuteczne, chyba ze dwa komary nam wpadły przez cały komarzy okres, pewnie przez drzewi bo nie mam tych pasków na drzwi o których pisała Nikita że jej siostra ma. W przyszłym roku paski + siatka i pewnie nie będzie już ani jednego. A na miejsca już ugryzione nie znam żadnego lekarstwa niestety...
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
podaj fenistil w kropelkach, ja też podawałam jak Nikosia zaatakowałydziewczyny polećcie mi coś na pogryzienia od komara, mój Dżorian jest tak delikatny ze nawet się budzi w nocy bo go swędzi, drapie do krwi i takie coś do kontaktu czy nie wiem.... coś dla dzieci w każdym razie co było by w naszy pokoju.
estragon
mamusia synusia:P
elwiwas my też mamy siatki takie za max 10 zł kupione w Obi i nic nie wpada do pokoju. Z tymi do kontaktu nie ryzykowałabym, bo niby bezpieczne, ale to jednak chemia, po drugie zachęcałoby to moje dziecko do grzebania w kontakcie, a po trzecie Karol zjadałby padnięte komarzyska.
malina29
Mama debiutująca
my wylądowaliśmy ostatecznie u lekarza i na bąble mamy hydrocort + zyrtec za 3 tygodnie, po 1 dniu stosowania już jest mega poprawamoze calcium dla dzieci mu dawaj przy tych babelkach.....nie zaszkodzi
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
elwiwas kiedyś podawałam na swędzenie
Tanno Hermal Lotio, płyn, 100 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
niby tam nie pisze że to jest na ukąszenia po komarach ale bardzo łagodzi swędzenie, polecone przez panią dermatolog więc bezpieczne dla dziecka
Tanno Hermal Lotio, płyn, 100 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
niby tam nie pisze że to jest na ukąszenia po komarach ale bardzo łagodzi swędzenie, polecone przez panią dermatolog więc bezpieczne dla dziecka
reklama