julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
majce się włosy kręcą, jakbyś ją tak 21mm objechala to by predzej byl baranek niż jeżyk
:-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
majce się włosy kręcą, jakbyś ją tak 21mm objechala to by predzej byl baranek niż jeżyk
Maszynka i bzzzz ;-) Kubie chyba obetne bo też się drapie, a ma włoseczki 2cm i niezbyt gęste
W połowie czerwca objechalam go na zero, był łysiutki jak jajko Wyglądał śmiesznie, a jak mu odrastały takie sterczące kilkumilimetrowe to całymi dniami się chichrałam taki pocieszny był Teraz ma takie 2centymetry i jest mega przystojny;-)Nikitka ciachaj Kubulkowe włosy, ja tak się bałam obciąć Cypka, bo myślałam, że łyso będzie wyglądał, ale okazało się, że całkiem ładnie mu, no i już się tak nie poci.
laski mam do was pytanko czy waszym synką tez jeszcze jajeczka wedruja bo mojemu tak i nie wiem czy mam sie nieniepokoic
i odciagacie napletek malucha
ja staram sie tak ale pediatra powiedziała zebym tak nie robiła
i co myslicie zebym wybrała sie z nim do chiururga dzieciecego
prosze pomozcie