reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

a ja myślałam, że jakiś czas temu pisałaś,że macie już jednego..
musiałam coś pokręcić ;-)

reklama
Nie nie, wyszedł parę dni temu. I tak dziwnie bo z przodu go nie widać ale czuć pod palcem i widać jakby od wewnatrz dziąsła.

Nicole, krewetka - gratulacje dla zakasownikowanych córeczek ;) Teraz to będziecie miały zmasowany atak, bo trzeba będzie nadrobić zaległości :)

U nas już 6 zęboli zaliczonych, siódmy już wyłazi z dziąsła i chyba z kieszonek zębowych jakieś inne nadchodzą, bo masakra ostatnio. Marudny i żre wszystko, co w zasięgu ręki. W nocy pojękiwania a przedwczoraj obudził się o 5 rano z takim wyciem i wił się jak piskorz. Dałam strzała z nurofenu, to po jakimś czasie się uspokoił. No i dziś była taka kupa, że jeszcze takiej nie widziałam u nas - z szyji skrobałam :baffled:. Jak stał, tylko zgarnęłam co grubsze chusteczką, reszta pod prysznic.

Afi - teraz szczepiliśmy na ospę, odrę i różyczkę, na pneumo jeszcze nie szczepiłam
Krewetka - gratulujemy zabków:-)

ale czemu teraz skoro ono jest przewidziane na 13-14 miesiąc????

Hej,
Chciałam się pochwalić że od przedwczoraj mamy ząbka :D

gratulujemy rownież..
i szczególnie dla Lilianki ślemy gratulacje.. i mamy, bo długo na nie czekała...:)

ale czemu teraz skoro ono jest przewidziane na 13-14 miesiąc????

hmmm, my mamy zapisane że mamy sie stawic na poczatku czerwca na to szczepienie, wiec w 13 miesiącu (po zakonczeniu 12 miesiaca)

My ważymy 11,5 kg w ubraniu. Ktos nas przebije? ;)

I dziś mój G wypatrzył że lada moment jedna z górnych trójek się przebije - szok. Moglyby te zabki troche dac odpoczac małej...

hmmm, my mamy zapisane że mamy sie stawic na poczatku czerwca na to szczepienie, wiec w 13 miesiącu (po zakonczeniu 12 miesiaca)

My ważymy 11,5 kg w ubraniu. Ktos nas przebije? ;)

I dziś mój G wypatrzył że lada moment jedna z górnych trójek się przebije - szok. Moglyby te zabki troche dac odpoczac małej...

no to ładnie Agusia wazy:) i gratulujer kolejnego zabka:)

reklama
Krewetka no w koncu sie doczekałyście:-)
Nicole dla Was tez gratulacje:tak:
Aga zdrowka dla Tomka
Malina modeleczka z Tosinki:-)
Tysia ładna waga:-)

Jako ze ostatnio rzadko tu bywam to chyba zapomnialam sie pochwalic ze mamy komplet jedynek:-)

Do góry