reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

krewetka, to dbajcie o siebie :-)
u Tomka ponoć coś ropnego w gardle.. buu
ale apetyt mu nadal dopisuje, zjadł właśnie słoiczek z rybą i zagryzł to chrupkami ;-)

reklama
pojawiy sie dwie dolne szpileczki :-)
Super. Wreszcie sie doczekałyście:DD

Wkłucie zniosła dzielnie :-) pierwszy raz
Waży 9.250 g i mierzy 75 cm
Dzielna dziewczynka i ładna waga: )

my też już po lekarzu.. osłuchowo wszystko ok, ale gardło zawalone:-( i mamy antybiotyk
Bidulek, czyli tak jak myślałam. Gardło...
Zdróweczka dla Tomeczka:)

Włochy to nie powiedziałabym ze zacofane medycznie są, ale niektóre praktyki mają co najmniej dziwne, jak np nie zbijanie temperatury. To że rozbieraja dziecko żeby temp. spadła tu by było raczej nie do pomyślenia, raczej odwrotnie się zawsze robiło, dziecko do łóżka i żeby się wypociło. No ale pewnie różnica w klimacie i diecie ma też sporo z tym wspólnego.
Jestem za opcją, że jak jest gorączka to dziecko lekko ubierać i nie przykrywać, żeby ochłodzić ciało. Gdzieś czytałam, że wypacanie nie jest dobre dlatego, że dziecko wtedy traci dużo więcej wody z organizmu niz przy ochładzaniu.Dla mnie logiczniejsze jest schładzanie niż rozgrzewanie pod kołdrą.

Aga, zdrówka dla Tomeczka!

Krewetka, gratulujemy ząbków! wyczekane, ale wreszcie są :)

Malina, a wy która dawke na pneumo teraz szczepiliście? Tosieńka dzielna! :) u nas by to nie przeszło ;)

Afi - teraz szczepiliśmy na ospę, odrę i różyczkę, na pneumo jeszcze nie szczepiłam
Krewetka - gratulujemy zabków:-)

Aga zdrowka dla Tomusia

Krewetka super zejuz sa zabki,wreszcie

Malina dzielna Tosia.My mamy dostac wezwanie na szczepienie wiec czekamy

my właśnie po szczepieniu Priorixem - Tocha śpi bo zawlokłam ją tam już ledwie na oczy patrzącą. Wkłucie zniosła dzielnie :-) pierwszy raz
Waży 9.250 g i mierzy 75 cm
no i super waga i Tosia raczej wysoka...hmmm ciekawe ile moja Maja waży?hmmm
bylysmy u lekarki, na szczescie to nic powaznego, ale mamy uwazać, a i pojawiy sie dwie dolne szpileczki :-)

Gratulacje dla LILIANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Aga tak pierwszy:) Wkońcu! :)
No...ostatnio bardzo rzadko zaglądam a to przez pracę. 7 dni na zmiany (również nocki) potem tylko 2 dni wolnego i nie ma kiedy być na bieżąco :(

Do góry