reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Super. Wreszcie sie doczekałyścieDpojawiy sie dwie dolne szpileczki :-)
Dzielna dziewczynka i ładna waga: )Wkłucie zniosła dzielnie :-) pierwszy raz
Waży 9.250 g i mierzy 75 cm
Bidulek, czyli tak jak myślałam. Gardło...my też już po lekarzu.. osłuchowo wszystko ok, ale gardło zawalone:-( i mamy antybiotyk
Zdróweczka dla Tomeczka
Jestem za opcją, że jak jest gorączka to dziecko lekko ubierać i nie przykrywać, żeby ochłodzić ciało. Gdzieś czytałam, że wypacanie nie jest dobre dlatego, że dziecko wtedy traci dużo więcej wody z organizmu niz przy ochładzaniu.Dla mnie logiczniejsze jest schładzanie niż rozgrzewanie pod kołdrą.Włochy to nie powiedziałabym ze zacofane medycznie są, ale niektóre praktyki mają co najmniej dziwne, jak np nie zbijanie temperatury. To że rozbieraja dziecko żeby temp. spadła tu by było raczej nie do pomyślenia, raczej odwrotnie się zawsze robiło, dziecko do łóżka i żeby się wypociło. No ale pewnie różnica w klimacie i diecie ma też sporo z tym wspólnego.
kurczak1305
mamusia synusia
No i gitbylysmy u lekarki, na szczescie to nic powaznego, ale mamy uwazać, a i pojawiy sie dwie dolne szpileczki :-)
Łoł ,gratulejszyn,postraszyłyście kieły tą 18-tką chyba ;-)
Ale som ! <piwa>narazie tylko malutkie szpileczki czuć pod palcem
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no i super waga i Tosia raczej wysoka...hmmm ciekawe ile moja Maja waży?hmmmmy właśnie po szczepieniu Priorixem - Tocha śpi bo zawlokłam ją tam już ledwie na oczy patrzącą. Wkłucie zniosła dzielnie :-) pierwszy raz
Waży 9.250 g i mierzy 75 cm
bylysmy u lekarki, na szczescie to nic powaznego, ale mamy uwazać, a i pojawiy sie dwie dolne szpileczki :-)
Gratulacje dla LILIANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nicole1603
Fanka BB :)
Hej,
Chciałam się pochwalić że od przedwczoraj mamy ząbka
Hej,
?? pierwszy?? jeśli tak to gratuluję
kurcze, tak rzadko zagladasz tu
reklama
Nicole1603
Fanka BB :)
Aga tak pierwszy Wkońcu!
No...ostatnio bardzo rzadko zaglądam a to przez pracę. 7 dni na zmiany (również nocki) potem tylko 2 dni wolnego i nie ma kiedy być na bieżąco
No...ostatnio bardzo rzadko zaglądam a to przez pracę. 7 dni na zmiany (również nocki) potem tylko 2 dni wolnego i nie ma kiedy być na bieżąco