reklama
u nas łóżeczko nadal na najwyższym poziomie, nie było sensu do tej pory obniżac, bo nawet nie siedział
wow, ale chyba już obniżyłaś po tym co się stało, co?
estragon
mamusia synusia:P
trza śruby poodkręcac, więc mąż jak wróci to się tym zajmiewow, ale chyba już obniżyłaś po tym co się stało, co?
katagorka20
Fanka BB :)
gratulacje dla Karolka!!! ciekawe kiedy u nas sama wstanie??
a my mamy na 16 lutego do Prokocimia do kardiologa chcemy skonsultowac ta wadę serca Gabi z innym lekarzem i udało nam się zalatwiła nam ten etrmin nasza taka znajoma dr ordynator oddziału Onkologi. BYła u nas wczoraj popoludniu i wiecie co ona myslala że gabi ma z rok bo taka duża dziewczynka, stwierdziła że jest bardzo grzecznym i pogodnym dziciaczkiem, i chwaliła ja jak się ladnie bawi itd. Powiedziala zeby zrobic dla siebie dziecku morfologie zebysmy mieli na wizyte.mam nadzieje ze z serduszkiem lepiej i nie bedzie trzeba operować.
a my mamy na 16 lutego do Prokocimia do kardiologa chcemy skonsultowac ta wadę serca Gabi z innym lekarzem i udało nam się zalatwiła nam ten etrmin nasza taka znajoma dr ordynator oddziału Onkologi. BYła u nas wczoraj popoludniu i wiecie co ona myslala że gabi ma z rok bo taka duża dziewczynka, stwierdziła że jest bardzo grzecznym i pogodnym dziciaczkiem, i chwaliła ja jak się ladnie bawi itd. Powiedziala zeby zrobic dla siebie dziecku morfologie zebysmy mieli na wizyte.mam nadzieje ze z serduszkiem lepiej i nie bedzie trzeba operować.
corina
Corina gratulacje dla kasowniczka i chyba najwyższy czas poprawić suwaczek ;-)
zgodnie z zaleceniem, juz poprawiony:-)
katagorka zdrowka dla Gabrysi, ja rowniez 3mam mocno kciuki, ale napewno bedzie wszytko w porzadku:-)
aa estragon i dla Karolka odkrywcy wielkie gratulacje:-)
reklama
agulam
ja rowniez gratulujeNikita84;6605774]Gratuluję Hani zęba i Karolkowi wstawania:-)
a za Gabi trzymam kciuki,bedzie ok,zobaczysz