reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

malinko ja o tym wiem, nawet jak sie dokladnie wczesniej dziecko umyje i zalozy jalowy woreczek to i tak w 60-80% przypadkow wyniki beda zafalszowane. mamy rozsadnych pediatrow w przychodni i na pewno wyposrodkuja wyniki wszystkich mozliwych badan zanim podejma jakiekolwiek decyzje co do ewentualnego dalszego leczenia.

reklama
ja może trochę drastycznie ale po dokładnym umyciu psikam płynem odkażającym do rąk ( tam gdzie pzyklejam woreczek) i na posiewie wyszlo ze nie ma bakterii

Afimy byliśmy w przychodni, ważymy 8300 g i mierzymy 71 cm, poszłam głównie po skierowanie do poradni endokrynologicznej z powodu powiększonego gruczołu piersiowego u Tosi, który mnie trochę martwi

a podajesz jej jakiej formy obiadki?? i czy są tam też kurczak i indyk z hodowli nie ekologicznych??

Ja jestem najwyższą kobietą w rodzinie - 169cm;-) A 15-letnia siostrzenica lada dzień mnie dogoni - i po kim to???
moja mama ma 165 i jest najmniejsza w rodzinie:-p;-):-)
Gratuluje majowym maluszkom pieknej wagi wzrostu i nabywania nowych umiejetnosci:-)

Moj synus jest leniwy i nie zapowiada sie na szybkie siadanie(pomijajac te w lezaczku bo to idzie mu super) i raczkowanie, za to lubi gadac:-)wczoraj mnie rozbawil jak jadl obiadek bo wolal da i otwieral buzie:-D mowi mama dada baba tata tez mu czasem wyjdzie;-), jak ma dobry humor i checi:-D to umie zrobic papa i kosi:-D i od kilku dni smiesznie rusza raczkami i nozkami :-Dmusze to kiedys nagrac na razie swiadkiem Elwiwas:-)
a i mamy ulubiona zabawe w kapieli- lapanie wody z kubeczka z dziurkami na dnie:-D

asieek chyba się domyślam, jak macha rączkami i nożkami, mój tak fanie macha, jak sie cieszy :-)
rączki wyciąga, jak chce na ręce, jestesmy na etapie robienia pa pa, na razie tylko otwiera rączkę i zamyka, ale do góry nie podnosi, kosi kosi też nie robi, za to podoba mu się, jak ja robię :-D

aga on macha tak jakby na motorze jechal:-Dtak mi sie to kojarzy albo jak byly cwiczenia pt"wkrecanie zarowki":-Dwyglada to komicznie:-D
aaaa i raczki tez wyciaga :tak:

reklama
Do góry