reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Estragon ja to pokazuję jako dowód na głupotę ludzką...chyba nie sądzisz, że będę się do tego stosować? Zresztą napisałam co o tym myślę :p

reklama
Estragon ja to pokazuję jako dowód na głupotę ludzką...chyba nie sądzisz, że będę się do tego stosować? Zresztą napisałam co o tym myślę :p
wydawało mi się, że umiem czytac ze zrozumieniem, dlaczego sądzisz, że ja myślę, że ty będziesz się do tego stosowac?

o, to jeszcze dodam, że po kilku dniach trenowania wstawania Jagoda już się tak nie przewraca i już nie muszę za nią biegać jak szalona od szafki do szafki :) ładnie utrzymuje równowagę i powoli uczy się też jak ze stania przejść do pozycji 'na kolanka' :)

ale nadal sama nie siedzi :/ nie mówiąc juz o samodzielnym siadaniu... czy to nie dziwne? tzn. mam na myśli, że dziwne jest to, że staje na nóżki, próbuje czasem kilka kroczków zrobic, a jeszcze nie siedzi?

Afi szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, choć wydaje mi się, że nie jest to nienormalne :) Prędzej czy później usiądzie napewno :)

ale nadal sama nie siedzi :/ nie mówiąc juz o samodzielnym siadaniu... czy to nie dziwne? tzn. mam na myśli, że dziwne jest to, że staje na nóżki, próbuje czasem kilka kroczków zrobic, a jeszcze nie siedzi?
dzisiaj dowiedziałam się od lekarki, że są dzieci, które wcześniej stają na nóżkach aniżeli siadają

reklama
na zaczerwienione gardło Tantum verde. Więcej nie pomogę niestety...

Stasiek strasznie religijny sie zrobił z nowym rokim bo dużo klęczy dzieciaczyna ;-) Najśmieszniejsze jest jak wspina sie po mnie, klęczy i w takiej pozycji próbuje mi się podłączyć do cycka. Po prośbie ;-)

Do góry