reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
my 74, 80 i większe ... dziś Dorian jest w moim ulubionym sweterku, który niedawno nabyliśmy we włoszech i co ... jest na styk! nie długo bedzie trzeba zrobić pakę i wio na allegro...

agnieszka- uwielbiam Twoją córkę w tych leginsach :)

U nas królują bodziaki na 68 i 74 cm (różnie to bywa) natomiast śpiochy, spodnie czy pajace muszą być na 74 lub nawet 80 :)

malina29;6350051]Agulam - gratulujemy pieknych wymiarów Oleńki
a my dziś byliśmy u neurologa w zwiazku z lenistwem Tosiny i jak się okazało wszystko jest w porządku, żadnych asymetrii, żadnych problemów z napięciem.. po prostu ten typ tak ma..tzn Tosia ma swoje tempo i nie ma sie czym martwic. Pani doktor kazala tylko obracac Tosie na brzuszek, zachecac do obrotow i bezie ok.
Wiec jestem juz spokojna
super zewsio ok,jednak nie wszystkie ida jednym tempem.A my po prostu czasam niepotrzebnie sie stresujemy czytajac co robia inne dzieciaczki.ja tez sie do nich zaliczam:-)

Arcobaleno;6350938]Widzę że mamy dwa leniuszki w domu ;-)
trzy :-)

asieek;6351235]Malina super ze z Tosinka ok:)
Agulam gratuluje rozmiarow Olenki:) mi pediatra mowila ze po nowym roku ma wejsc nowa szczepionka na meningo i ze dobrze byloby sie ze szczepieniem wstrzymac do tego czasu
jesli bedziemy szczepic todopiero po nowymroku wiec sie spytam swojej pediatry.

nataliak;6351576]agulam pieluszki z rossmanna kosztuja jakos 19-20zl. u nas w przychodni trzeba rozebrac dziecko do naga do wazenia wiec zawsze znamy dokladna wage. a co do szczepien to my szczepimy tylko 5w1 i na zoltaczke. wszystkie pozostale szczepienia odpuszczamy, nawet 'obowiazkowe' odra+swinka+rozyczka.

mamy druga dolna jedyneczke!:
dzieki zaodp,muszejutro kupic to wypróbujemy.Nastepnymr azem tez ole rozbiore do pieluszki.My obowiazkowe szczepimy ale cały czas sie zastanawiam nad tymi dodatkowymi:dry: byłam pewna ze ty szczepisz napneumo i meningo.A rota szczepiłas? gratulacje drugiej 1

Agnieszka77;6352576]Dziewczyny jak u was jest z rozmiarami ubrań bejbiaków ? U mnie Nadia nosi dół (spodnie,legginsy) o jeden rozmiar większy niż górę,czy ktoś jeszcze tak ma ?
unas w piatek na szcz 71 cm wiec teraz na 74 i 80 kładziemy.Czasami na 68 tez kładziemy jak wieksza rozmiarowka

A my nadal bezzebni

u nas młody ciuszki 68, 74, ale on jest prawie najmłodszy z majowych dzieciaczków, więc powolutku sobie rośniemy..waga 7500...zębów też jeszcze brak..

ja szczepię na obowiązkowe szczepienia + pneumokoki (jesteśmy w trakcie - po pierwszej dawce), na rota się nie załapaliśmu, bo było juz za późno, a wczesniej nie było kasy..trudno :(

reklama
Do góry