Agnieszka77
Fanka BB :)
No właśnie Nadia górę ma 68, a dół 74.Wszystkie spodnie i legginsy są przed kostkę,a góra 68 jak szyta na miarę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super zewsio ok,jednak nie wszystkie ida jednym tempem.A my po prostu czasam niepotrzebnie sie stresujemy czytajac co robia inne dzieciaczki.ja tez sie do nich zaliczam:-)malina29;6350051]Agulam - gratulujemy pieknych wymiarów Oleńki
a my dziś byliśmy u neurologa w zwiazku z lenistwem Tosiny i jak się okazało wszystko jest w porządku, żadnych asymetrii, żadnych problemów z napięciem.. po prostu ten typ tak ma..tzn Tosia ma swoje tempo i nie ma sie czym martwic. Pani doktor kazala tylko obracac Tosie na brzuszek, zachecac do obrotow i bezie ok.
Wiec jestem juz spokojna
trzy :-)Arcobaleno;6350938]Widzę że mamy dwa leniuszki w domu ;-)
jesli bedziemy szczepic todopiero po nowymroku wiec sie spytam swojej pediatry.asieek;6351235]Malina super ze z Tosinka ok
Agulam gratuluje rozmiarow Olenki mi pediatra mowila ze po nowym roku ma wejsc nowa szczepionka na meningo i ze dobrze byloby sie ze szczepieniem wstrzymac do tego czasu
dzieki zaodp,muszejutro kupic to wypróbujemy.Nastepnymr azem tez ole rozbiore do pieluszki.My obowiazkowe szczepimy ale cały czas sie zastanawiam nad tymi dodatkowymi byłam pewna ze ty szczepisz napneumo i meningo.A rota szczepiłas? gratulacje drugiej 1nataliak;6351576]agulam pieluszki z rossmanna kosztuja jakos 19-20zl. u nas w przychodni trzeba rozebrac dziecko do naga do wazenia wiec zawsze znamy dokladna wage. a co do szczepien to my szczepimy tylko 5w1 i na zoltaczke. wszystkie pozostale szczepienia odpuszczamy, nawet 'obowiazkowe' odra+swinka+rozyczka.
mamy druga dolna jedyneczke!:
unas w piatek na szcz 71 cm wiec teraz na 74 i 80 kładziemy.Czasami na 68 tez kładziemy jak wieksza rozmiarowkaAgnieszka77;6352576]Dziewczyny jak u was jest z rozmiarami ubrań bejbiaków ? U mnie Nadia nosi dół (spodnie,legginsy) o jeden rozmiar większy niż górę,czy ktoś jeszcze tak ma ?