Agnieszka77
Fanka BB :)
No właśnie Nadia górę ma 68, a dół 74.Wszystkie spodnie i legginsy są przed kostkę,a góra 68 jak szyta na miarę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super zewsio ok,jednak nie wszystkie ida jednym tempem.A my po prostu czasam niepotrzebnie sie stresujemy czytajac co robia inne dzieciaczki.ja tez sie do nich zaliczam:-)malina29;6350051]Agulam - gratulujemy pieknych wymiarów Oleńki
a my dziś byliśmy u neurologa w zwiazku z lenistwem Tosiny i jak się okazało wszystko jest w porządku, żadnych asymetrii, żadnych problemów z napięciem.. po prostu ten typ tak ma..tzn Tosia ma swoje tempo i nie ma sie czym martwic. Pani doktor kazala tylko obracac Tosie na brzuszek, zachecac do obrotow i bezie ok.
Wiec jestem juz spokojna
trzy :-)Arcobaleno;6350938]Widzę że mamy dwa leniuszki w domu ;-)
jesli bedziemy szczepic todopiero po nowymroku wiec sie spytam swojej pediatry.asieek;6351235]Malina super ze z Tosinka ok
Agulam gratuluje rozmiarow Olenkimi pediatra mowila ze po nowym roku ma wejsc nowa szczepionka na meningo i ze dobrze byloby sie ze szczepieniem wstrzymac do tego czasu
dzieki zaodp,muszejutro kupic to wypróbujemy.Nastepnymr azem tez ole rozbiore do pieluszki.My obowiazkowe szczepimy ale cały czas sie zastanawiam nad tymi dodatkowyminataliak;6351576]agulam pieluszki z rossmanna kosztuja jakos 19-20zl. u nas w przychodni trzeba rozebrac dziecko do naga do wazenia wiec zawsze znamy dokladna wage. a co do szczepien to my szczepimy tylko 5w1 i na zoltaczke. wszystkie pozostale szczepienia odpuszczamy, nawet 'obowiazkowe' odra+swinka+rozyczka.
mamy druga dolna jedyneczke!:
unas w piatek na szcz 71 cm wiec teraz na 74 i 80 kładziemy.Czasami na 68 tez kładziemy jak wieksza rozmiarowkaAgnieszka77;6352576]Dziewczyny jak u was jest z rozmiarami ubrań bejbiaków ? U mnie Nadia nosi dół (spodnie,legginsy) o jeden rozmiar większy niż górę,czy ktoś jeszcze tak ma ?