reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
aga0411;6335351]agulam, ja ostatnio używam pieluszek z rossmanna i są ok, nawet też mają taki wkład jak pampki.
Może spróbuj, tam możesz kupić chyba 2 czy 3 sztuki na próbę, może akurat wam podpasują :
dzieki ,musze zakupić bo ostatnio zazn. sobie w kalendarzu i 210 szt starczylo na miesiąc,szok:szok: i bankrut normalnie.Duzo kupek ostatnio i to dlatego ale wole kupki na zeby niz placze itp A ile kosztuja te z rossmana

wiolan;6335990]dzięki dziewczyny za kciuki..
Na szczęście że tą świnkę przechodzi bardzo łagodnie.. Ma tylko guzy na szyi.. A tak ani gorączki ani złego samopoczucia, ani wymiotów, czy innych bóli nie ma....
zybkiego powrotu do zdrowka,i ciesz sie ze teraz zlapal te swinke a nie w poźniejszym wieku

asieek;6341486]my po usg bioderek i wszystko ok:-) ale się cieszę:-)
super

A my bylismy w piatek na szczepieniu.Kilka lez polecialo ale takto ok.Ola wazy 8600
w ubranku(ile u was odejmuja) i ma 71 cm.
A teraz mysle o szczepionce na pneumo i meningo. I nie wiem co zrobic.Zaproponowala nam zeby najpierw zaszczepic Ole na meningo ,2 dawki w odstepie 6 tygodni po 150 zl jedna a pneumo 1 dawka jak skonczy roczek.

Zastanawiam czy w ogole szczepic:dry:wiem ze ten temat byljuz wielokrotnie poruszany ale moze cos doradzicie,jak u was?

Agulam - gratulujemy pieknych wymiarów Oleńki

Ja dwa dni temu przytargałam z pokoju Toski dywanik do salonu i teraz jest wypas, młoda trenuje!!! Szkoda, ze tak późno wpadłam na ten pomysł.

a my dziś byliśmy u neurologa w zwiazku z lenistwem Tosiny i jak się okazało wszystko jest w porządku, żadnych asymetrii, żadnych problemów z napięciem.. po prostu ten typ tak ma..tzn Tosia ma swoje tempo i nie ma sie czym martwic. Pani doktor kazala tylko obracac Tosie na brzuszek, zachecac do obrotow i bezie ok.
Wiec jestem juz spokojna

Moje dziecko od 3 dni zaczęło przyjmować pozycję na czworaka i buja się w przód i w tył :p Potem wrzucę filmik do grupy :) Kurczę ale jestem z niej dumna!

reklama
Agulam

a my dziś byliśmy u neurologa w zwiazku z lenistwem Tosiny i jak się okazało wszystko jest w porządku, żadnych asymetrii, żadnych problemów z napięciem.. po prostu ten typ tak ma..tzn Tosia ma swoje tempo i nie ma sie czym martwic. Pani doktor kazala tylko obracac Tosie na brzuszek, zachecac do obrotow i bezie ok.
Wiec jestem juz spokojna
Widzę że mamy dwa leniuszki w domu ;-)

Do góry