reklama
agulam
Fanka BB :)
dzieki ,musze zakupić bo ostatnio zazn. sobie w kalendarzu i 210 szt starczylo na miesiąc,szok i bankrut normalnie.Duzo kupek ostatnio i to dlatego ale wole kupki na zeby niz placze itp A ile kosztuja te z rossmanaaga0411;6335351]agulam, ja ostatnio używam pieluszek z rossmanna i są ok, nawet też mają taki wkład jak pampki.
Może spróbuj, tam możesz kupić chyba 2 czy 3 sztuki na próbę, może akurat wam podpasują :
zybkiego powrotu do zdrowka,i ciesz sie ze teraz zlapal te swinke a nie w poźniejszym wiekuwiolan;6335990]dzięki dziewczyny za kciuki..
Na szczęście że tą świnkę przechodzi bardzo łagodnie.. Ma tylko guzy na szyi.. A tak ani gorączki ani złego samopoczucia, ani wymiotów, czy innych bóli nie ma....
superasieek;6341486]my po usg bioderek i wszystko ok:-) ale się cieszę:-)
A my bylismy w piatek na szczepieniu.Kilka lez polecialo ale takto ok.Ola wazy 8600
w ubranku(ile u was odejmuja) i ma 71 cm.
A teraz mysle o szczepionce na pneumo i meningo. I nie wiem co zrobic.Zaproponowala nam zeby najpierw zaszczepic Ole na meningo ,2 dawki w odstepie 6 tygodni po 150 zl jedna a pneumo 1 dawka jak skonczy roczek.
Zastanawiam czy w ogole szczepicwiem ze ten temat byljuz wielokrotnie poruszany ale moze cos doradzicie,jak u was?
malina29
Mama debiutująca
Agulam - gratulujemy pieknych wymiarów Oleńki
Ja dwa dni temu przytargałam z pokoju Toski dywanik do salonu i teraz jest wypas, młoda trenuje!!! Szkoda, ze tak późno wpadłam na ten pomysł.
a my dziś byliśmy u neurologa w zwiazku z lenistwem Tosiny i jak się okazało wszystko jest w porządku, żadnych asymetrii, żadnych problemów z napięciem.. po prostu ten typ tak ma..tzn Tosia ma swoje tempo i nie ma sie czym martwic. Pani doktor kazala tylko obracac Tosie na brzuszek, zachecac do obrotow i bezie ok.
Wiec jestem juz spokojna
Ja dwa dni temu przytargałam z pokoju Toski dywanik do salonu i teraz jest wypas, młoda trenuje!!! Szkoda, ze tak późno wpadłam na ten pomysł.
a my dziś byliśmy u neurologa w zwiazku z lenistwem Tosiny i jak się okazało wszystko jest w porządku, żadnych asymetrii, żadnych problemów z napięciem.. po prostu ten typ tak ma..tzn Tosia ma swoje tempo i nie ma sie czym martwic. Pani doktor kazala tylko obracac Tosie na brzuszek, zachecac do obrotow i bezie ok.
Wiec jestem juz spokojna
estragon
mamusia synusia:P
mój też tak robi od paru dni wygląda to prześmiesznieMoje dziecko od 3 dni zaczęło przyjmować pozycję na czworaka i buja się w przód i w tył Potem wrzucę filmik do grupy Kurczę ale jestem z niej dumna!
mój też tak robi od paru dni wygląda to prześmiesznie
No widok jest super Teraz tylko patrzeć jak ruszą z kopyta do przodu
estragon
mamusia synusia:P
no mnie też się z tym kojarzy...Alis - nasz to samo, filmik w grupie ostatnio umieściłam, mój brat mówi na to "ruch kopulacyjny"
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Widzę że mamy dwa leniuszki w domu ;-)Agulam
Wiec jestem juz spokojna