reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

ja tez zawsze za szczepionki placilam u pielegniarki,nigdy sama nie kupowalam w aptece.Wlasnie mi sie przypomnialo ze my tez w piatek na szczepienie

Malina to u was juz ostatnie szczepienie,dzielna Tosia:-) u nas tez pediatra twierdz ze wszystko ok ale nie wiem czy tez sie nie przejdziemy do neurologa bo tez maly leserek z Oli. Ale trzeba prywatnie bo nie da sie panstwowo. A co umie robic Tosinka?

reklama
Nikita super, że Kubusiowi lepiej :tak:
My szczepionkę 5w1 też w przychodni odkupujemy. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie czeka nas szczepienie przeciwko WZW i 3 dawka na pneumo.
Za godzinkę jedziemy z Hanuśką na wizytę kontrolną do neurologa/

ja tez zawsze za szczepionki placilam u pielegniarki,nigdy sama nie kupowalam w aptece.Wlasnie mi sie przypomnialo ze my tez w piatek na szczepienie

Malina to u was juz ostatnie szczepienie,dzielna Tosia:-) u nas tez pediatra twierdz ze wszystko ok ale nie wiem czy tez sie nie przejdziemy do neurologa bo tez maly leserek z Oli. Ale trzeba prywatnie bo nie da sie panstwowo. A co umie robic Tosinka?
Tosinka niestety sporadycznie tylko przewraca się z brzuszka na plecy i odwrotnie, jakoś wydaje się być tym tematem w ogóle nie zainteresowana. No i to mnie martwi. Nie lubi leżenia na brzuszku, chwilę tylko poleży i zaraz krzyk. Ciekawa jestem co powie neurolog. Agulam, daj znać co u Was powie

Nikita dobrze, że z Kubusiem juz lepiej:)

my bylismy dziś na szczepieniu WZW, dobrze zniósł samo szczepienie, samopoczucie teraz takze w porządku, bo gada i gada w kółko:)
Waży 7,78, dlugi na 71cm:)

Tosinka niestety sporadycznie tylko przewraca się z brzuszka na plecy i odwrotnie, jakoś wydaje się być tym tematem w ogóle nie zainteresowana. No i to mnie martwi. Nie lubi leżenia na brzuszku, chwilę tylko poleży i zaraz krzyk. Ciekawa jestem co powie neurolog. Agulam, daj znać co u Was powie
Malina mój Nikoś tez leniwy i neurolog wysłał nas na rehabilitację no i teraz dzielnie ćwiczymy. Daj znać co Wam powiedział :-)

malina29;6324916]Tosinka niestety sporadycznie tylko przewraca się z brzuszka na plecy i odwrotnie, jakoś wydaje się być tym tematem w ogóle nie zainteresowana. No i to mnie martwi. Nie lubi leżenia na brzuszku, chwilę tylko poleży i zaraz krzyk. Ciekawa jestem co powie neurolog. Agulam, daj znać co u Was powie
jakbym czytala o mojej Oli,identycznie.Jak powiedzialam mojemu T to powiedzial zebym nie wymyslala.My raz bylismy u neurologa jakOla miala 2 m-ce i wsio ok bylo.Jak bym poszla to na pewno dam znac

iwi3;6325151]Nikita dobrze, że z Kubusiem juz lepiej:)

my bylismy dziś na szczepieniu WZW, dobrze zniósł samo szczepienie, samopoczucie teraz takze w porządku, bo gada i gada w kółko:)
Waży 7,78, dlugi na 71cm:)
no to supcio

My byłyśmy dziś na szczepieniu(pneumokoki) i Nadunia wazy 7610 i nie dała się zmierzyć:szok::szok::szok:,ale według mojego mierzenia ma około 69-70 cm (ciężko ją zmierzyć,bo za bardzo ruchliwa) i gluten mamy wprowadzić jak skończy 9 miesięcy(przez te plamy na buzi).Następne szczepienie 2 marca i wtedy bilans na 9 miesięcy:confused:

reklama
oo a nam nic o żadnym bilansie nie mowili :confused:

u nas Tomek focha na raczkowanie strzelił, bo znalazł nową szybszą formę poruszania się w przód- rzuca się na klatę :szok:
klęczy, na wyprostowanych rękach, bujnie się w tył i mocno w przód, ze ręce zostają w tyle a rzut jest na klatę, po czym sprawdza, czy dosięgnie już zabawkę, jak nie, to jeszcze jeden rzut i już jest u celu:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry