reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

czy ktoras z Was podaje dziecku kwasy dha?

Ja przez cały okres karmienia piersią biorę witaminy feminatal 400 metafolin + DHA,także Nadia dostaje je z pokarmem od urodzenia.Ale można podawać dziecku powyżej 6 miesiąca np.OMEGA MED DHA DLA NIEMOWLĄT I DZIECI.U mnie jak na razie Nadia dostaje z cyca,ale jak przestanę karmić to podam jej ten preparat.

reklama
omega 3 to nie dha, dha wchodza w sklad omega 3 ktore wchodza w sklad tranu wiec finalnie ilosc dha jest znikoma a ja chce czyste dha :)

wróciliśmy od lekarza, Kubusiowi już lepiej, mamy do końca antybiotyk wybrać i w domu siedzieć, ja też dostałam łagodny antybiotyk i lekarka powiedziała że ona też zawsze się zarażała od dzieci (od pacjentów nigdy) i chorowała bardziej niż one.

wróciliśmy od lekarza, Kubusiowi już lepiej, mamy do końca antybiotyk wybrać i w domu siedzieć, ja też dostałam łagodny antybiotyk i lekarka powiedziała że ona też zawsze się zarażała od dzieci (od pacjentów nigdy) i chorowała bardziej niż one.

to super, że z Kubą już lepiej, no w taki mróz to ja też bym z dzieckiem nigdzie nie szła :szok:
jak patrzę przez onko to pięknie jest, słoneczko, biało itd...
a jak spojrzę na temperaturę, brrrr

to super, że z Kubą już lepiej, no w taki mróz to ja też bym z dzieckiem nigdzie nie szła :szok:
jak patrzę przez onko to pięknie jest, słoneczko, biało itd...
a jak spojrzę na temperaturę, brrrr
no, ja się rano zbieram, patrzę na termometr, przysypany cały śniegiem i minus 3. Ale coś mnie tknęło, poszłam do kuchni, a tam na termometrze nie przysypanym minus 9:szok:

Nikita super że z Kubusiem lepiej:)

my po wizycie w przychodni, czekamy na szczepionke, jesli po nowym roku nadal jej nie bedzie szczepimy sie przychodniana
jeszcze z 2-3 tyg mamy podawac pol zoltka co drugi dzien a jak wszystko bedzie ok i zupki beda smakowac to mzoemy dawac 2-3 razy w tyg cale zoltko i wtedy zupka bez miesa a w pozostale dni zupka z mieskiem
i najwiekszy zonk :szok:ja sie pochwalilam zebolami choc jeszcze nie przebily sie a ona mi mowi ze to nie zeby to co mnie kurde"gryzie":confused: ciekawe czy nie bedzie mial zabkowania po mnie- mialam byc ewenementem ktory ma zeby w 3 mz a zanim sie przebily to mialm juz chyba 8:eek:
waga 9700g, wzrost 75 cm czyli za 5 tyg urosl 4cm i przybral niecale pol kilograma, chudzinka moja;-):-D

reklama
Do góry