reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

asieek super ma wymiary chłopak:)
w Krakowie w ogóle nie ma szczepionek skojarzonych???
raczej się ciesz, że jeszcze nie macie zębów, bo im później, tym lepiej

reklama
asieek a nie możesz sobie ściągnąć tej szczepionki z doz.pl?, albo po prostu kazać ściągnąć na zamówienie z przedpłatą? Pierwsze słyszę żeby były takie problemy z dostępem, bo widzę, że masz już wątpliwości co do stycznia :szok:

nataliak;6321838]czy ktoras z Was podaje dziecku kwasy dha?
nie

Nikita84;6323163]wróciliśmy od lekarza, Kubusiowi już lepiej, mamy do końca antybiotyk wybrać i w domu siedzieć, ja też dostałam łagodny antybiotyk i lekarka powiedziała że ona też zawsze się zarażała od dzieci (od pacjentów nigdy) i chorowała bardziej niż one.
to super ze juz lepiej u Was

:eek:
asieek jak to nie zęby, to ci Ciebie gryzło???:confused::confused:
no wlasnie nie wiem
asieek super ma wymiary chłopak:)
w Krakowie w ogóle nie ma szczepionek skojarzonych???
raczej się ciesz, że jeszcze nie macie zębów, bo im później, tym lepiej
Nie sprecyzowałam jaka to szczepionka- została nam żółtaczka tylko i właśńie jej nie ma ale ponoc czesto tak bywa z ta szczepionka, ma sie pojawic w polowie grudnia ale jakby siejednak nie pojawila to po nowym roku pojdziemy zaszczepic sie ta co w przychodni maja

:eek:
no wlasnie nie wiem

Nie sprecyzowałam jaka to szczepionka- została nam żółtaczka tylko i właśńie jej nie ma ale ponoc czesto tak bywa z ta szczepionka, ma sie pojawic w polowie grudnia ale jakby siejednak nie pojawila to po nowym roku pojdziemy zaszczepic sie ta co w przychodni maja

o kurczak! my też mieliśmy się teraz szczepic przeciw żółtaczce

U nas szczepionki są w przychodni, nigdy nie kupowałam sama w aptece i nawet nie wiedziałabym co kupować, kupuję skojarzone u pielęgniarki. Może popytajcie w innych przychodniach, czy nie ma na stanie do odsprzedania

lenka w mojej przychodni nie mozna kupic, pediatra mi recepte wypisuje ja bylam we wszytskim aptekach na moim osiedlu- a jest ich sporo i nigdzie nie ma bo nie ma ich juz od jakiegos czasu w hurtowniach, chyba zeby Ci sie estragon uda ze w jakiejs aptece maja jeszze ze starych zapasow ale raczej male szanse

Nikita - zdrówka dla WAS:-)
Asieek - gratulacje - piękne "wymiary"!!

My właśnie po szczepieniu, Tosia płakała oczywiście ale dramatu wielkiego nie było. Waży 7900 i mierzy 69 cm, wszystko w normie. Guzki w piersiach mamy jeszcze przez miesiąc poobserwować, odstawić całkiem drób. A no i dostaliśmy skierowanie do poradni neurologicznej w związku z lenistwem Toinki. Pediatra twierdzi, że raczej wszystko w porządku, nie widzi żadnych niepokojących objawów, ale lepiej skonsultować to z neurologiem

reklama
Do góry