reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

ja też trzymam kciuki, żeby jednak żadna z tych chorób
na mononukleozę chorowałam w wieku 16 lat, najpierw miesiąc w domu, a później 3 tygodnie w szpitalu... koszmar...

chyba wolałabym świnkę.....

choć lekarka napodstawie wielkości węzłów nie umiała powiedziec czy to węzły czy ślinianki.. grrrrr na razie mu się to nie powiększa... i nie ma gorączki.. a jakby to mononukleoza byla czy swinka to miałby chociaż leki stan podgorączkowy...

reklama
ojjj tak, przy śwince się chyba gorączkuje, nie pamiętam, bo miałam jakieś 6-8 lat, a przy mono 40 stopni i omamy, brrr
martina u nas ten żel też działa usypiająco, ale ja mu smarowałam co 2-3 godziny, więc jakieś 6 razy dziennie:(
młodemu jakoś dziwnie się odbijało i się krzywił, poza tym ma "metaliczny" oddech, więc zaczęłam kmnic od czego, a przed chwilą poczytałam o przedawkowaniu lidokainy, więc noc mam z głowy...

ale dowaliłam:////

od paru dni smaruję małemu dziąsła dentinoxem (pomaga i uspokaja dziecko), nie wiem jak to się stało, że wyczytałam w ulotce, że co 2-3 godziny...
teraz patrzę jeszcze raz, a tu napisane jest, że 2-3 razy dziennie!
Co za idiotka!

też smarujemy dentinoxem, ale on nie pomaga nam w ogóle i nie uspokaja... moje dziecko jest chyba wyjątkiem.... oj a co do przeoczenia to też tak miałam,ale później coś mnie ruszyło i spr bo też smarowałam częściej...

Nikita dobrze, że z Kubusiem juz lepiej:)

my bylismy dziś na szczepieniu WZW, dobrze zniósł samo szczepienie, samopoczucie teraz takze w porządku, bo gada i gada w kółko:)
Waży 7,78, dlugi na 71cm:)

Oj mój Filip wazy 10,5 kg a długi 74.... :-) kawał chłopa ....

a tak w ogóle.. co radzicie na problemy z kupkami? ost zrobił kupkę po 3 dniach... dwa dni normalnie, a teraz znów 3 dzień i nic... ;/ było jabłuszko, herbatka i nic... uh

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,Zoska sama usiadła!! :szok: :) ) dwa razy jej się udalo:-)

Ale gili ciag dalszy.do tego weronika przez 3 dni goraczke miala 39 stopni.ehh

Frigga gratki dla Zosi:-)

Fintolinka, mojego pięknie "przetyka" deserek jabłuszko z owocami leśnymi, kupsko jest po 2-3 godzinach, zabarwione fioletem od jagódek;-)

reklama
Hehhehehehe, co do kup- wczoraj koooopson wyszedł Frankowi z pampka na pelcy, aż do szyi. :szok: Miałam niezłą zgadkę, jak zdjąć mu bodziaka, żeby nie usmarować głowy........ :eek: Już dawno takiej kooopy nie mieliśmy:-D

Do góry