reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Bara zdrówka dla Was
Co do zabaw z pilotem, to Francisław pokazuje mi jakie mamy funkcje w TV- ostatnio zatrzymał cały obraz, a film odtwarzał się w takij małej ikonce w rogu ekranu:eek:
Chciałam go przechytrzyć i dałam mu pilota od DVD, które bylo wyłączone, ale od razu olał temat;-)
:-D:-D:-D
mi kiedyś na kompie coś poprzestawiał- zniknęło mi to okienko co się adress www wpisuje, dopiero brat mnie poratował:-Dale nie potrafił odpowiedzieć co junior wcisnął że tak się podziało:-Dkomputerowiec mały:-D

u nas akuku z pieluszką jest hiciorem śmieje się jak wariat :-D

reklama
ooo tak, jak mam go na kolanach i siedzę przed laptopem to zawsze mi coś wciśnie, albo rozmawiam z moja mama na skejpie a on ją czasem wyłączy ;)

jestem dumna z mojego skarba, więc się pochwalę:)
dzisiaj nauczył się witac, tzn daje łapkę na "cześc":p buziaki umie dawac w policzek (ale tylko mamie;d)
poza tym umie włączac/wyłączac świtało i naciskac w pilocie od tv przyciski, tzn nie bije już całą łapką, tylko pstryka delikatnie kciukiem i po naciśnięciu spogląda na telewizor zobaczyc jaka zaszła reakcja:)
teraz uczymy się bic brawo
Zdolniacha :tak:

Moja z tego typu rzeczy potrafi przebić "piątke" :p Ale widzę jesteśmy daleko za Karolkiem :)
piątkę też umiał, ale zapomniał:d
:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D U nas takie zabawy też są na topie. Oprócz tego "idzie rak nieborak" itp. :-D:-D:-D
U nas idzie kominiarz;-)

to teraz wszystkie majóweczki siedzą i się wierszyków uczą ;-)

Co do zabaw z pilotem, to Francisław pokazuje mi jakie mamy funkcje w TV- ostatnio zatrzymał cały obraz, a film odtwarzał się w takij małej ikonce w rogu ekranu:eek:
hahahhaa dobre :-D:-D:-D:-D

reklama
tran to nie te kwasy :p chodzi mi o wyizolowane dha bo w tranie jest go za malo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry