reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
piątkę też umiał, ale zapomniał:d
powiem wam, że jest od paru tygodni tak komunikatywny, że łatwo jest go nauczyc czegoś, a tutaj główna zasługa mojej mamy:)

Ostatnia edycja:
Kubuś daje cześć i w kąpieli łapki do mycia podaje, nóżki też próbuje dawać, ale nie daje rady. I bawi się w akuku a moją mamą, siedzi u mnie na rękach a mama kuka mu zza jednego i zza drugiego ramienia, a on wie że z drugiej strony się pojawi i tam jej szuka:-)

Kubuś daje cześć i w kąpieli łapki do mycia podaje, nóżki też próbuje dawać, ale nie daje rady. I bawi się w akuku a moją mamą, siedzi u mnie na rękach a mama kuka mu zza jednego i zza drugiego ramienia, a on wie że z drugiej strony się pojawi i tam jej szuka:-)

oo a kuku też robi i też tak własnie zerka iśmieje się przy tym mocno :-)
ale nóg do mycia nie podaje,tylko wyrywa, żeby móc wylewać wodę z wanienki :-D

Nikitka - u nas z a ku- ku jest tak samo :) lubi też zarzucać sobie tetrę na głowę, czeka jak mu ją zdejmę i powiem "aadzień dobry! ":):) śmieje się na całego ;)

mi to się naprawdę wierzyć nie chce, że te nasze dzieciaczki takie już rozumne są :):)

a najlepszy jest sztuczny płacz i "zgrzytanie" ząbkami :D:D Mój wystawia ząbki i wydaję rozżalone dźwięki, raz pękłam śmiechem jak to zobaczyłam i przebudziłam dziecko;)

reklama
Do góry