reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Julita, nie wiem jaką masz sól, ale np na Physiodose jest napisane, ze po otwarciu zuzyć w ciągu 12 godz. Ja tak robie, część fioleczki rano i część po mniej niż 12h.
Estragon, ja dopiero trzeci dzień w domu ale już pękam na maxa. Jestem wykończona. W szpitalu w nocy tylko jedno moje dziecko płakało a na dodatek mały był spokojniejszy. a w domu jedno dziecko budzi drugie, mimo że przeniosłam się z małym do drugiego pokoju. Jakiś pobudzony jest, ciągle chce cyca, ciągle sie budzi, maksymalny czas spania bez przerwy to godzina. Z kolei teraz np spi już trzecią godzinę. Dlaczego tak nie może w nocy((
Jak sobie pomyslę, ze nie wiadomo kiedy pospię bez przerwy chociaż ze 4 godziny to płakać mi się chce((
Estragon, ja dopiero trzeci dzień w domu ale już pękam na maxa. Jestem wykończona. W szpitalu w nocy tylko jedno moje dziecko płakało a na dodatek mały był spokojniejszy. a w domu jedno dziecko budzi drugie, mimo że przeniosłam się z małym do drugiego pokoju. Jakiś pobudzony jest, ciągle chce cyca, ciągle sie budzi, maksymalny czas spania bez przerwy to godzina. Z kolei teraz np spi już trzecią godzinę. Dlaczego tak nie może w nocy((
Jak sobie pomyslę, ze nie wiadomo kiedy pospię bez przerwy chociaż ze 4 godziny to płakać mi się chce((
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oleśka to u mnie jest tak samo...jak mała zaśnie w dzień ro śpi i nawet 4 godziny a w nocy jest marudna i mimo ze jest najedzona to przebudza się co godzinę....:-(
Ciekawe jak będzie dziś...
Tyle że ty masz jeszcze Jagódkę więc jest ci trudniej...a nie ma ci kto pomóc, żebyś się mogła w dzień przespać???
Tyle że ty masz jeszcze Jagódkę więc jest ci trudniej...a nie ma ci kto pomóc, żebyś się mogła w dzień przespać???
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Oleśka to u mnie jest tak samo...jak mała zaśnie w dzień ro śpi i nawet 4 godziny a w nocy jest marudna i mimo ze jest najedzona to przebudza się co godzinę....:-(
Jest P., ale w ciągu dnia ciągle coś się dzieje, że nie mam czasu na spanie. Ale jutro jak mały będzie spał, a nocka dzisiejsza będzie jak poprzednia, to padnę sama, tam gdzie bedę stała...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Mam pytanie do mamuś które mają dziewczynki, czy jak myjecie córeczki to w tych fałdkach w pochwie też tak delikatnie myjecie??? Może to i głupie pytanie ale zauważyłam tam dziś taki biały nalot i nie wiem czy tam "grzebać" tą chusteczka czy nie
Kurcze tylko się nie śmiejcie ze mnie
Kurcze tylko się nie śmiejcie ze mnie
reklama
N
nataliak
Gość
nam w szpitalu powiedzieli ze jak jest kupka to wtedy umyc a poza tym nie ruszac. jak przyjdzie dzis polozna to spytam co dalej.