tysia123
Fanka BB :)
A poza tym lekarka pochwaliła jak ja ją trzymam siedząc z nią.... i powiedziała, że za miesiąc będzie już sama siedziała.... podpierając się oczywiście....
a jak ja trzymałaś????
Wiolan, to fajnie że ochrzanu nie było;P, że rehabilitację będziecie mieć za darmochę i to jeszcze blisko domku
Agatka na pewno szybko dogoni rówieśników
A to w którym tc urodziła się Agatka?
U nas niestety oprócz ząbków jest i zapalenie ucha...to dlatego Majunie łapała się za uszko
Ale jestem zła na siebie bo myślałam że to od ząbków!!!
Do tego dzis w nocy zaczeła kasłać...i jak tylko rano wstałyśmy tak biegiem do lekarza.
Tak mi jej szkoda.
Julita, nie miej wyrzutów sumienia. Ska miałaś wwiedziec???? Moim zzdaniem i tak super zareagowalas, bo poszlas od razu do lekarza, a nie zwalilas na zabki i nie czekalas az przejdzie.
wiolan, będzie dobrze! Lilianka nadal nie chce się obracać z pleców na brzuch i odwrotnie![]()
A chodzicie na rehabilitację ? Sorki, ale nie kojarze czy wczesniej cos pisalas na ten temat
Aga na moim schemacie żółtko dzieciom cycowym podaje się od 7miesiąca pół żółtka co drugi dzień.
Czyli np. 6 miesięcy i 1 dzień to już 7-my miesiąc?????
tak.
dzizas, dzidziunia juz trzeci raz dzis zrobila kupe a dopiero 15, wtf?:/
moja normalnie robi 2-5 kup dziennie. Muszę zapytac teraz na wizycie lekarki czy to normalne.