reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

martika, pediatra to specjalista od leczenia i rozwoju dzieci do 18 r.ż (jak pisze estragon) a lekarz rodzinny to głównie lekarz znający się na ludziach dorosłych.. dzieci rozwijające się to inne organizmy niż dorośli.... zatem i inne problemy... uważam, iż powinnaś z małym do pediatry chodzić.. ale chyba jednak powinnas się zastanowić czy do tej.... ja nie lubię lekarek, które krzyczą na dorosłych ludzi.. brak jak dla mnie szacunku.... czy ona uważa, że ma gówniarę przed sobą??? jak już to powinna z Tobą przedyskutować sprawę.. to jest wtedy dla mnie inteligentna lekarka.. ale nie taka co od razu z gębą wyskakuje....

reklama
Aga, gratulacja dla Tomeczka :)

Martika, moim zdaniem dzieci powinny chodzić do pediatry. jest to lekarz specjalizujący się w chorobach dziecięcy, a dzieci inaczej przechodzą różne choroby niż dorośli. Ale sama zdecydujesz.

To apropo (nie wiem jak się pisze ;P) krzyczących pracowników SZ, to ostatnio przy szczepieniu nawrzeszczała na mnie pielęgniarka. Aż ją lekarka uspokajałą, a potem na korytarzu mnie za nią przepraszała ;)

Aga, gratulacja dla Tomeczka :)

Martika, moim zdaniem dzieci powinny chodzić do pediatry. jest to lekarz specjalizujący się w chorobach dziecięcy, a dzieci inaczej przechodzą różne choroby niż dorośli. Ale sama zdecydujesz.

To apropo (nie wiem jak się pisze ;P) krzyczących pracowników SZ, to ostatnio przy szczepieniu nawrzeszczała na mnie pielęgniarka. Aż ją lekarka uspokajałą, a potem na korytarzu mnie za nią przepraszała ;)

no i jak zareaGOWAŁAŚ?? I JAK TO NAKRZYCZAŁA???? sorki za cps.. wlaczyl sie przypadkowo

dziewczyny u nas postepy zaczelysmy sie przewracac dzis caly dzien na kocyku z pleckow na brzuszek i na odwrót...zobaczymy co bedzie jutro...a w wanience podczas kapieli zlapala sie raczkami za wanienke i prawie prawie usiadla!!!
i wazylismy sie dziś na naszej wadze łazienkowej i wyglada na to że ważymy 7500g:) juz po odejeciu tolerancji bylismy w samym pampku i wyszlo nam 7800g wiec napewno 7500g mamy

wszyscy u mnie w domu podlegamy pod lekarza pediatre , maly siedzi tak dlugo az straci rownowage,a co do wagi to dzis ta zwykla lazienkowa wskazala 8kg wiec tak srednio na jeza
TRZYMAC JUTRO KCIUKASY ZA MARCELKA OSTATNIA JAK NARAZIE REHABILITACJA I KONTROL U NEUROLOGA!!!!!!!

TRZYMAC JUTRO KCIUKASY ZA MARCELKA OSTATNIA JAK NARAZIE REHABILITACJA I KONTROL U NEUROLOGA!!!!!!!
Kciukasy będą zaciśnięte :-)

dziewczyny u nas postepy zaczelysmy sie przewracac dzis caly dzien na kocyku z pleckow na brzuszek i na odwrót...zobaczymy co bedzie jutro...a w wanience podczas kapieli zlapala sie raczkami za wanienke i prawie prawie usiadla!!!
i wazylismy sie dziś na naszej wadze łazienkowej i wyglada na to że ważymy 7500g:) juz po odejeciu tolerancji bylismy w samym pampku i wyszlo nam 7800g wiec napewno 7500g mamy
Super postępy :-)

katagorka brawa dla Gabrysi:)

asia.k kciuki za Marcelka:)

a mój młody dziś odkrył, że ma siusiaka:) jak go załapał razem z jajeczkami i naciągnął prawie pod sam pępek, to aż zbladłam, a on się śmiał w najlepsze:d

Katagorka super! widać, jakie piękne postęy robi!
asia.k kciuki zaciśnięte.
estragon, fajnie, że się śmia, bo mój jakiś czas temu pociągnął sobie za siusiaka, aż się rozpłakał

reklama
Do góry