reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
strega - jak dla mnie to Mateuszek normalnie sobie waży, są tu chlopaki o ponad kg ciężsi jak np Francisław to jest dopiero chłop :):) mój trzy tygodnie temu ważył 8280 :)

Ja byłam z nela wczoraj lekarza bo cos ja zlapało,kaszel i zalegało co jej w nosie.No i jeszcze charczlo .A dzisiaj sie jej pogorszyło kaszel mokry ,odrywający się i katar.Ale bylam na dyzurce i wszystko ok.We wtorek miała być zaczepiona a teraz to nie wiem jak się rozwiąże.
Tak ogólnie to mojego syna przepisałam do innego lekarza rodzinnego, nie pediatry ona właśnie jest.Dlatego ze bliżej mam do lekarza ale Nele zostawiłam
No i jak byłam u niej w piątek to mnie zjechała dlaczego go wypisała ze w taki razie ona nie chce tez Neli żebym ja tez wypisała.I mówi ze Stasiek powinien być pod kontrola pediatry dlatego ze miał opóźnienie z siadaniem chodzeniem a teraz mowa.A ja jej mówię ze ze do tej przychodni chodzą dzieci w rożnym wieku a ona mow ze te matki sa bezmyślne.No i się wacham czy go znowu do niej nie przepisać.Moze i ma racje z tym pediatra.Jak myślicie dziewczyny ,co byście na moim miejscu zrobiły?Aw y dziewczyny wszystkie macie zapisane dzieci do pediatry?
A moja Nelka wazy 6100g to nie dużo

Martika 6100 to faktycznie niedużo :p Tym samym Twoja Nelka zdobyła tytuł największego szczuplaczka ;) Już myślałam, że moja taka najlżejsza ale nie :p
Co do pediatry to szczerze mówiąc nie wiem...choć wydaje mi się, że 3 latek powinnien jeszcze do pediatry chodzić...

Martika a co lekarka na to, ze Nela tak mało waży??
a co do Staśka, to moim zdaniem powinien normalnie do pediatry chodzić

my po wczorajszym basenie :-)
BYŁO NURKOWANIE!!! :-)
Tomek nurkował aż 3 razy :-)
u nas było podobnie jak u Stregi, czyli:
liczyliśmy 1, 2, 3 , dmuchnięcie lekkie w twarz i nurek, dziecko pod wodę na sekundę, wyciągnęliśmy i usmiechy, buziaczki, przytulanki, kangurki :-)
żadne dziecko nie płakało :-)

strega - jak dla mnie to Mateuszek normalnie sobie waży, są tu chlopaki o ponad kg ciężsi jak np Francisław to jest dopiero chłop :):) mój trzy tygodnie temu ważył 8280 :)

a bo wszyscy tutaj mi mowia ,ze grubasek a buuuuuuu... jakies te dzieci wloskie takie niedojedzone heheh.
Faktem jest,ze maja duzo nizsza wage urodzeniowa...max 3kg ale tak srednio to 2800g. moj mial 3160...urodzony 3 tyg przed terminem no i ja mialam cukrzyce ciazowa wiec mial byc duzy.
Nie wpomne juz o dziewczynakach. Mamay kolezanke,ktora jest starsza o 3 miesiace a Mateusz juz ja waga o 100-200 g przegonil.No, ale to dziewuszka.

Martika jestem w szoku, że musiałaś 3latka do rodzinnego przepisac... u nas wszystkie dzieci do 18 rż podlegają pod pediatrę

reklama
Martika ja mam rodzinnego pediatrę więc i ja nadal chadzam do pediatry, tylko mój M ma innego rodzinnego tak dla kaprysu ale on był chyba z dwa razy w życiu

my we wtorek jedziemy sie poważyć i pomierzyć, ciekawe czy Antek ma 8kg

Do góry