reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
no estragon gratki, w koncu przestaniesz sie zchizowac ;)

u nas w przychodni mozna zapisac sie z wyprzedzeniem ale nigdy z tego nie korzystalismy, zwykle po prostu przychodzimy 'z partyzanta' i po kilkunastu minutach mozemy wchodzic do gabinetu. tylko na szczepienia umawiamy sie wczesniej. bardzo jestesmy zadowoleni z tej przychodni i prawdopodobnie mimo przeprowadzki za wisle nie bedziemy zmieniac, dojazd zajmie nam niecala godzine.

strega wasza metoda fajna mi się wydaje:tak:
ale Ty wtedy też masz twarz pod wodą?

Ja nie , bo stoje za szyba heheh ..ale moj V schodzi pod wode razem z Mateuszem.
To sa takie wodne zabawy pomiedzy nimi..ustalilismy,ze to on bedzie wchodzil do wody a ja czekam i odbieram dziecko...rozbieram susze..ubieram. Raz jak V. zle sie czyl bylam ja w wodzie ..i to wlasnie wtedyy robil zanurzenie poraz pierwszy.

jak dlugo pozwalacie dzieciom siedziec jak juz uda im sie usiasc?
Lenka podciąga się jak podaje jej ręce. Siedzi tak góra minutę.

;))) moja dzis przewedrowała pod ławę na podlogę i poki zobaczyłam co robi to mi pod ławą panele wylizała ;) a wy tu mówicie o sterylizacji butelek....
:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Faktycznie, podnosi pupę do góry - czyli mamy wstęp do raczkowania. Niech lepiej już zęby wychodzą a potem wstęp do siadania robi a nie sobie omija;-)

Eeee 6800 to wcale nie chudzinka:-) Najważniejsze, ze zdrowy. :tak:
A Estragon mówiłaś, że się martwisz rozwojem ruchowym synka, że już myślałam, ze wogole nic nie robi a jak opisałaś to kurde jest wporządku - nie denerwuj się kobito:tak:

reklama
Do góry