reklama
Estragon gratuluję! Super waga. My też musimy w najbliższym czasie się zważyć bo Eryś coś ostatnio mniej je więc pewnie już tak nie tyje. Dzisiaj znów go oszukałam i do kaszki znów trochę dodałam owocków i zjadł. A po 11 listopada czeka nas kolejne szczepienie.
estragon
mamusia synusia:P
tak myślę
niestety nasza lekarka jest na urlopie i byliśmy u innej pediatry, multum dzieci, pomieszane chore/zdrowe, jakaś masakra
muszę wreszcie znależc jakiegoś pediatrę prywatnie, bo już się pół roku zbieram, a do takich kolejek ja się nie nadaję, czekaliśmy "tylko" godzinę:/
niestety nasza lekarka jest na urlopie i byliśmy u innej pediatry, multum dzieci, pomieszane chore/zdrowe, jakaś masakra
muszę wreszcie znależc jakiegoś pediatrę prywatnie, bo już się pół roku zbieram, a do takich kolejek ja się nie nadaję, czekaliśmy "tylko" godzinę:/
estragon
jak 11?? przecie to chyba wolne jestEstragon gratuluję! Super waga. My też musimy w najbliższym czasie się zważyć bo Eryś coś ostatnio mniej je więc pewnie już tak nie tyje. Dzisiaj znów go oszukałam i do kaszki znów trochę dodałam owocków i zjadł. A po 11 listopada czeka nas kolejne szczepienie.
estragon
a ja przeczytałam 11;P, zmęczona już jestem, chyba tym nieszczęsnym czekaniem w kolejceestragon PO 11 stym![]()
Nicole1603
Fanka BB :)
Estragon to w tej przychodni nie zapisują na konkretną godz czy takie opóźnienia mają?
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Co wyprawia moja Lenka? Leży na brzuszku, opiera czoło o materac, podkurcza nogi i je prostuje (wychodzi taki odwrócony mostek
Co to ma być? Wstęp do siadania? Czy do raczkowania?
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Co wyprawia moja Lenka? Leży na brzuszku, opiera czoło o materac, podkurcza nogi i je prostuje (wychodzi taki odwrócony mostek
reklama