reklama
Estragon, zawsze można Karolkowi coś podłożyć tak żeby się nie obracał. Kiedyś pisałam żeby obok główki podkładać woreczki z piaskiem jak dzidziuś główkę tylko w jedną stronę odwracał. Zawsze możesz spróbować takie woreczki mu podłożyć. Piasek jest ciężki i stabilny, wszystko inne się przesunie kiedy maluch się poruszy.
estragon a ja myślę, że za bardzo panikujesz, może faktycznie jak weszłaś to on dopiero tak się ułożył, bo naprawdę gdyby nie mógł oddychać to by się wiercił..
mój Tomek śpi za mną i to na poduszcze i teżczasem śpi na brzuszku z noskiem w poduszcze
mój Tomek śpi za mną i to na poduszcze i teżczasem śpi na brzuszku z noskiem w poduszcze
na takie numery to nasze dzieci już chyba są za stare... Stasiek na razie leży jak kłoda (podczas snu sam się nie przewraca) ale wszelkie przedmioty swobodnie przesuwa.Estragon, zawsze można Karolkowi coś podłożyć tak żeby się nie obracał. Kiedyś pisałam żeby obok główki podkładać woreczki z piaskiem jak dzidziuś główkę tylko w jedną stronę odwracał. Zawsze możesz spróbować takie woreczki mu podłożyć. Piasek jest ciężki i stabilny, wszystko inne się przesunie kiedy maluch się poruszy.
Bali chyba pisała, że Leoś wywędrował im z łóżka...
A takie woreczki to trzeba by było co jakiś czas przesuwać coby Mu kark nie zdrętwiał
Nataliak próbowałam z zasłoniętymi oczkami, tylko poczuł coś przy nosku było wycie.moje dziecię jakieś za sprytne
Estragon w zeszłym tygodniu sprzedałam swoją nianię elektroniczną i monitor oddechu angelcare. Sprawdź na allegro bo same monitory można kupić już za 100zł oczywiście używane, ale ten sprzęt się nie niszczy i nie zużywa. Ja byłam bardzo zadowolona z monitoru bo na początku życia Michała miałam mega schizy jeśli chodzi o jego oddychanie i bardzo mnie to uspokoiło. Monitor jest bardzo czujny, na szczęście nigdy nie zawyl jak Misiek był w łóżeczku ale czasem wyciągałam małego z łóżeczka zapominając wyłączyć sprzet to od razu zaczynał piszczeć. a sprzedałam bo teraz widzę że Michał sobie radzi i z obracaniem się dookoła swojej osi i z kocykiem tudzież kołderką ;-) Spokoju życzę!
Estragon w zeszłym tygodniu sprzedałam swoją nianię elektroniczną i monitor oddechu angelcare. Sprawdź na allegro bo same monitory można kupić już za 100zł oczywiście używane, ale ten sprzęt się nie niszczy i nie zużywa. Ja byłam bardzo zadowolona z monitoru bo na początku życia Michała miałam mega schizy jeśli chodzi o jego oddychanie i bardzo mnie to uspokoiło. Monitor jest bardzo czujny, na szczęście nigdy nie zawyl jak Misiek był w łóżeczku ale czasem wyciągałam małego z łóżeczka zapominając wyłączyć sprzet to od razu zaczynał piszczeć. a sprzedałam bo teraz widzę że Michał sobie radzi i z obracaniem się dookoła swojej osi i z kocykiem tudzież kołderką ;-) Spokoju życzę!
katagorka20
Fanka BB :)
witam my po wizycie u pediatry. I tak krzywicy nie ma!!!!!! to że ma lekko spłaszczoną glowkę to ma tak od urodzenia( lekka asymetria- za bardzo przytulala sie do sciany macicy) i wcale miękka nie jest ale dla mojego spokoju mamy jej dawac przez tydzien dwa razy dziennie po jednej kapsulce vit D.
Co dalej faktycznie wyniki morfologi idelane(książkowe) a to że blada to znaczy że ma jasną karnacje po tatusiu.
Wybadana i zdrowa jest więc zaszczepiłysmy się na ostatnia dawke na WZW B i Gabi nawet nie zakwiliła, skrzywiła się tylko bo ja zaszcypało ale dopiero jak wyciągla pielęgniarka igłe dzielna dziewczynka mama dumna!!
Co do wagi: ważymy 7120g i mamy 68.5cm) czyli wszystko gra...
jeśli chodzi o mleko jak skonczy 6 miesiecy wprowadzać Mleko następne ( my bebilon 2 albo bebiko2) i nie zmuszac jej do mleka jak nie chce to mamy jej robic kaszki na mleku i dawac zupki skoro lubi plus owocki i wprowadzac więcej skladników pozywienia.
A pani dr stwierdziła że może Gabi nie będzie zwolenniczką nabiału
Co dalej faktycznie wyniki morfologi idelane(książkowe) a to że blada to znaczy że ma jasną karnacje po tatusiu.
Wybadana i zdrowa jest więc zaszczepiłysmy się na ostatnia dawke na WZW B i Gabi nawet nie zakwiliła, skrzywiła się tylko bo ja zaszcypało ale dopiero jak wyciągla pielęgniarka igłe dzielna dziewczynka mama dumna!!
Co do wagi: ważymy 7120g i mamy 68.5cm) czyli wszystko gra...
jeśli chodzi o mleko jak skonczy 6 miesiecy wprowadzać Mleko następne ( my bebilon 2 albo bebiko2) i nie zmuszac jej do mleka jak nie chce to mamy jej robic kaszki na mleku i dawac zupki skoro lubi plus owocki i wprowadzac więcej skladników pozywienia.
A pani dr stwierdziła że może Gabi nie będzie zwolenniczką nabiału
katagorka20
estragon będzie dobrze... napewno nic nie bedzie Karolkowi , ale jak masz być spokojniejsza to kup ten monitor(albo pozycz) Trzymam kciuki!!!
Moja na sczezscie zawsze spi na pleckach a jak na boczku to chwilke potem odwraca się na plaecki i głowke ma zawsze na boczku a lubi się nakrywac kocykiem czy pieluszka , i musze jej sciagac jak zasnie mocno chociaz sama tez sciaga jak jej nie wygodnie
Moja na sczezscie zawsze spi na pleckach a jak na boczku to chwilke potem odwraca się na plaecki i głowke ma zawsze na boczku a lubi się nakrywac kocykiem czy pieluszka , i musze jej sciagac jak zasnie mocno chociaz sama tez sciaga jak jej nie wygodnie
reklama
katagorka20
oj najwyzej bys Gabi i mnie odwiedziala to gdzie maż pracuje??? gdzies na nh??