reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
A mojej Naduni zanikają kolki :-) Nie wiem czy to zasługa duphalacu,bo każdej dawce jest kupka,w każdym razie mam zupełnie inne dziecko :-)Na razie tylko daję jedna dawkę sab simplex i jak tak dalej będzie to za tydzień ją odstawię :-) Katar ciągle u niej jest,więc czekam z pierwszą zupką,ale 6 dni kończy 5 miesięcy,więc już wtedy na pewno będę musiała ją zacząć karmić zupkami.

Agnieszka77 ja od tygodnia dopiero nie stosuje sab simplex-u w ciagu dnia, zostalo mi jeszcze troche wiec dodaje do wieczornego mleczka jeszcze po 5 kropelek, ale tak samo widze ze z kolkami juz udalo sie pozegnac:-)

Agnieszka to świetnie, że jest poprawa i Nadusia tak się nie męczy
masz jeszcze sab simplex?
bo jak potrzebujesz to daj znać, ja mam jeszcze trochę to się z Tobą podzielę :-)

Agnieszka super wiadomości, juz naprawde martwiłam się o twoją kruszynkę

dziewczyny musze koniecznie zważyć mojego Antka, bo wagi waszych maluszków powalają, szczepienie dopiero mam w maju więc będe musiała jakoś w domu pokombinowac tyle że wagę mam fatalną

Agnieszka, Corina, super że z maleńkimi jest lepiej:-)

Alutka, na domowej wadze w życiu dobrze nie zważysz niemowlęcia, lepiej idź do przychodni i poproś o zważenie.

JustMe, przemianuj Francisława na Mariusza:-D

A wogóle to ja też 84 - 2 czerwiec:-)

A odnośnie szczepień.Czy szczepicie Swoje dzieci nie tylko na pneumokoki,ale i na meingokoki ? bo przecież od ich zakażenia tymi bakteriami dostaje się sepsy.Ja na szczepienie z Nadią dopiero na 1 grudnia,ale będę szczepić na pneumokoki,bo wcześniejsze szczepienia to 6w1i szczepienia WZW typu B,nie będzie.
Alutka ja jeszce ważę Nadię na wadze domowej(łazienkowej),ale ta waga ma granicę błędu do 100 gram i zazwyczaj się zgadza z wynikiem wagi w przychodni.

JustMe - przyznaj się, że "King Bruce Lee Karate Mistrz" chodzi z tatą na siłkę ;-)

Ba! Of kors!:-D A potem razem popijają odżywki wysokobiałkowe:-D

JustMe, przemianuj Francisława na Mariusza:-D

Dam mu na drugie...;-)

A odnośnie szczepień.Czy szczepicie Swoje dzieci nie tylko na pneumokoki,ale i na meingokoki ? bo przecież od ich zakażenia tymi bakteriami dostaje się sepsy.

...wydawało mi się, ze menigo są dopiero od roku....??

Agnieszka świetnie, że wreszcie udało się pożegnac z kolkami:)
My będziemy szczepic na meningo, ale dopiero gdzieś w styczniu, bo teraz jeszcze chcę pneumo załatwic, dopiero po 10 listopada będzie pierwsza dawka, przed BN druga, no a w styczniu meningo:)

reklama
Do góry