reklama
corina
Fanka BB :)
A mojej Naduni zanikają kolki :-) Nie wiem czy to zasługa duphalacu,bo każdej dawce jest kupka,w każdym razie mam zupełnie inne dziecko :-)Na razie tylko daję jedna dawkę sab simplex i jak tak dalej będzie to za tydzień ją odstawię :-) Katar ciągle u niej jest,więc czekam z pierwszą zupką,ale 6 dni kończy 5 miesięcy,więc już wtedy na pewno będę musiała ją zacząć karmić zupkami.
Agnieszka77 ja od tygodnia dopiero nie stosuje sab simplex-u w ciagu dnia, zostalo mi jeszcze troche wiec dodaje do wieczornego mleczka jeszcze po 5 kropelek, ale tak samo widze ze z kolkami juz udalo sie pozegnac:-)
Agnieszka super wiadomości, juz naprawde martwiłam się o twoją kruszynkę
dziewczyny musze koniecznie zważyć mojego Antka, bo wagi waszych maluszków powalają, szczepienie dopiero mam w maju więc będe musiała jakoś w domu pokombinowac tyle że wagę mam fatalną
dziewczyny musze koniecznie zważyć mojego Antka, bo wagi waszych maluszków powalają, szczepienie dopiero mam w maju więc będe musiała jakoś w domu pokombinowac tyle że wagę mam fatalną
Agnieszka, Corina, super że z maleńkimi jest lepiej:-)
Alutka, na domowej wadze w życiu dobrze nie zważysz niemowlęcia, lepiej idź do przychodni i poproś o zważenie.
JustMe, przemianuj Francisława na Mariusza
A wogóle to ja też 84 - 2 czerwiec:-)
Alutka, na domowej wadze w życiu dobrze nie zważysz niemowlęcia, lepiej idź do przychodni i poproś o zważenie.
A wogóle to ja też 84 - 2 czerwiec:-)
Agnieszka77
A odnośnie szczepień.Czy szczepicie Swoje dzieci nie tylko na pneumokoki,ale i na meingokoki ? bo przecież od ich zakażenia tymi bakteriami dostaje się sepsy.Ja na szczepienie z Nadią dopiero na 1 grudnia,ale będę szczepić na pneumokoki,bo wcześniejsze szczepienia to 6w1i szczepienia WZW typu B,nie będzie.
Alutka ja jeszce ważę Nadię na wadze domowej(łazienkowej),ale ta waga ma granicę błędu do 100 gram i zazwyczaj się zgadza z wynikiem wagi w przychodni.
Alutka ja jeszce ważę Nadię na wadze domowej(łazienkowej),ale ta waga ma granicę błędu do 100 gram i zazwyczaj się zgadza z wynikiem wagi w przychodni.
JustMe - przyznaj się, że "King Bruce Lee Karate Mistrz" chodzi z tatą na siłkę ;-)
Ba! Of kors! A potem razem popijają odżywki wysokobiałkowe
Dam mu na drugie...;-)
A odnośnie szczepień.Czy szczepicie Swoje dzieci nie tylko na pneumokoki,ale i na meingokoki ? bo przecież od ich zakażenia tymi bakteriami dostaje się sepsy.
...wydawało mi się, ze menigo są dopiero od roku....??
aguska24mir
mama Pawełka :)
Agnieszka super wiadomośc ze Nadusi kolki przechodza wrescie dziecko i mama sie nie beda mećzyc
estragon
mamusia synusia:P
Agnieszka świetnie, że wreszcie udało się pożegnac z kolkami
My będziemy szczepic na meningo, ale dopiero gdzieś w styczniu, bo teraz jeszcze chcę pneumo załatwic, dopiero po 10 listopada będzie pierwsza dawka, przed BN druga, no a w styczniu meningo
My będziemy szczepic na meningo, ale dopiero gdzieś w styczniu, bo teraz jeszcze chcę pneumo załatwic, dopiero po 10 listopada będzie pierwsza dawka, przed BN druga, no a w styczniu meningo
reklama
Agnieszka77