reklama
Jaki jest koszt tej szczepionki na meningo?
To pewnie jeszcze zależy od tego, gdzie się szczepi.. W Wawie, przy szczepieniu 6w1 jest różnica 100 pln między CM Lim, a Enel-Medem (w Limie taniej), a w Bałym byłoby jeszcze o 100 pln mniej...
lenkaa*
Fanka BB :)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
agnieszka super wiesci.. wielki przelom... oby tak dalej...)
u nas 6 w 1 kosztuje 190 pln, rota 220 pln i pneumokoki 280 PLN.. caly zestaw 690 ostatnio placilam.. teraz mam na raty, bo pneumo we wtorek..
u nas 6 w 1 kosztuje 190 pln, rota 220 pln i pneumokoki 280 PLN.. caly zestaw 690 ostatnio placilam.. teraz mam na raty, bo pneumo we wtorek..
corina
widzę, że tu większość majowych mam z rocznika 84, to jakaś majowa zmowa
my się wyłamujemy bo rocznik 83 :-) ja z 21 a moja Hania - 22 maja (tylko 27 latek pozniej) nie chciala z mamą w ten sam dzien urodzin obchodzic ;-)
nasze wyniki moczu w koncu normalne-leukocyty z 25-30 na 2-4 spadly, uff. w poniedzialek planujemy isc jeszcze do nefrologa (tj pediatra wczesniej zalecil nam jeszcze przed badaniami) ale zastanawiam sie czy jest sens, skoro wiemy ze to bakteria spowodowala zapalenie i usg nerek wykluczylo zastoje. co wiecej moze ten lekarz nam powiedziec?! (za 75zł bo oczywiscie bo na nfz terminy na grudzien).
Agnieszka77
Lepiej idź,bo to cholerstwo lubi nawracać.Julia pierwszy raz miała problem z leukocytami gdy miała rok i 10 miesięcy i wtedy się zaczęło,trzy razy leżała z tego powodu w szpitalu,szereg różnych badań typu urografia, cystouretografia mikcyjna, później po dwóch latach sie uspokoiło (cały czas pod kontrolą nefrologa),a teraz o dwóch lat problem z czerwonymi krwinkami w moczu( nefrolog powiedział,że to od piasku) i w dalszym ciągu pod opieką nefrologa.Lepiej chuchać na zimne i mieć wszystko pod kontrolą.my się wyłamujemy bo rocznik 83 :-) ja z 21 a moja Hania - 22 maja (tylko 27 latek pozniej) nie chciala z mamą w ten sam dzien urodzin obchodzic ;-)
nasze wyniki moczu w koncu normalne-leukocyty z 25-30 na 2-4 spadly, uff. w poniedzialek planujemy isc jeszcze do nefrologa (tj pediatra wczesniej zalecil nam jeszcze przed badaniami) ale zastanawiam sie czy jest sens, skoro wiemy ze to bakteria spowodowala zapalenie i usg nerek wykluczylo zastoje. co wiecej moze ten lekarz nam powiedziec?! (za 75zł bo oczywiscie bo na nfz terminy na grudzien).
corina, ja bym poszla do nefrologa
no popatrz, ja mam krwinki czerowne w moczu i nie mam piasku.....u mnie to przewlekłe kłebuszkowe zapalenie nerek
problem z czerwonymi krwinkami w moczu( nefrolog powiedział,że to od piasku) .
no popatrz, ja mam krwinki czerowne w moczu i nie mam piasku.....u mnie to przewlekłe kłebuszkowe zapalenie nerek
reklama