reklama
Jak pisałam wcześniej na ogólnym,Eryk mi się rozchorował.Mamy podawać syrop Malia,Calcium,witaminkę C,Euphorbium do noska.Ale u nas podanie jakichkolwiek leków to koszmar.On nic nie chce łykać.Już próbowałam łyżeczką,strzykawką i w butelce wymieszane z herbatką i nic nie działa.Zawsze się drze i wypluwa :-(.Ja juz nie wiem jak mam mu to podawać.
madziamadzia
Fanka BB :)
My wróciłyśmy ze szczepienia: kolejna dawka 5w1 i Prevenar. Hanuśka trochę popłakała, ale już jest ok. Waży 8085g i mierzy 66cm, ale muszę ją w odmu zmierzyć, bo raczej jest dłuższa.
Doktórka kazała nam wprowadzić mięsko i mówiła, że możemy słoiczki dawać pomału nawet te co są po 6-stym miesiącu, jak oczywiście nic się nie będzie działo.
Doktórka kazała nam wprowadzić mięsko i mówiła, że możemy słoiczki dawać pomału nawet te co są po 6-stym miesiącu, jak oczywiście nic się nie będzie działo.
asia.k
Dlugo nic nie pisalam wiec tak
zostaly nam 2 rehabilitacje to wizyty u neurologa, maly opanowal juz wszystko i rozwija sie jak dziecko urodzone o czasie
wczoraj bylismy na ostatnim szczepieniu (nastepne w kwietniu) Marcel wazy 7500 i ma 69 cm coz inhalacje czasami stosujemy z zalecen pulmonologa
i jest git
zostaly nam 2 rehabilitacje to wizyty u neurologa, maly opanowal juz wszystko i rozwija sie jak dziecko urodzone o czasie
wczoraj bylismy na ostatnim szczepieniu (nastepne w kwietniu) Marcel wazy 7500 i ma 69 cm coz inhalacje czasami stosujemy z zalecen pulmonologa
i jest git
asia.k - super, że synek rosnie zdrowo :-)
dla mam co się stresują, że ich prawie półroczniaki są duże:
Małe olbrzymy - Film Online - VoD w Onet.pl
dla mam co się stresują, że ich prawie półroczniaki są duże:
Małe olbrzymy - Film Online - VoD w Onet.pl
corina
a my po kolejnych badaniach (ostatnio na usg brzuszka i nerek bylysmy) i wyszło z posiewu ze mala ma bakterie E.coli. przez to ta infekcja drog moczowych. moze i dobrze ze tak wyszlo przynajmniej wiemy co jej dokladnie dolega i damy odpowiedni antybiotyk. wlasnie ide do pediatry po recepte.
Majowa_Mama
jak ja się urodziłam, to już były siatki centylowe (84 r.), bo mam w domu taki zabytekale wtedy te normy były inne, znaczy dzieci szczuplejsze
![]()
Oooo '84
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
3 luty![]()
To niewielka różnicaJa 29 styczeń
![]()
....o ja teżżż:?))Oooo '84Ja tysz
![]()