reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

wiolan lekarstwo w koszu to chyba zły pomysł, trochę wysiłku to jest, ale lepiej odnieść do najbliższej apteki

staram się zawsze myślec logicznie.. w koszu znaczy się dla mnie (jest to jak najbardziej oczywiste), że wywalam do kosza w aptece... to byla lekka przenośnia, że u mnie w koszu...:tak:

reklama
witam się:) my juz po szczepieniu i wiecie co moje dziecko mnie zadziwia :))) nawet nie zakwiliła...a co najlepsze smiala sie do pielegniarki jak ta ja szczepila a jak tylko wyszlysmy to odrazu zasnela w wózku i spacer jeszcze godzinke...
i tak ważymy 6600g(760g) mierzymy 65cm(2cm) pani dr twierdzi ze wszystko oki a jak jej mowie ze nie chce jeść nam z butli(wczoraj na glodnego poszla i spala do 6) to powiedziala zeby dawac jej lyzeczka kaszki itd może to taki okres przejściowy ma:)) a ja pytam czy może zęby to odrazu że to za wcześnie...a ja do niej że może by zobaczyła to stwierdziła że mozliwe...ale ogólnie wszystko wporządku podobno jak to pani dr powiedziala wyglada na starsze dziecko i taka ruchliwa i silna...głowka trzymana wzorowo...i widziala ze rwie sie do siadania

Ostatnia edycja:
Jagoda potrafi długo, a nawet bardzo długo :) czasem wychodzą jej też takie wysokie tony, prawie piski ze śmiechu. jest to naprawdę rozczulające ;P

A jak to jest ze śmiechem u Waszych maluszków, czy śmieją się w głos długo, czy są to pojedyncze odgłosy typu hyy?

śmieje się w głos, ale nie za często musi byc meeega rAzbawiony, a tak to smieje się bez głosu, ja mówię,że włączyło mu się mute(wyciszacz- jak na pilocie od Tv ;-))
Oprócz tego zaczął strasznie piszczeć

Zosia od niedawna potrafi śmiać sie w głos i to dosyć długo,zwłaszcza jak glosno sie smiejemy to Zosia smieje sie z nami :)... albo z nas:baffled::-D

To zazdroszczę, moja pociecha w 90% śmieje się "na mute" :) a tylko czasami usłyczę krótkie hyy, a śmieje się naprawdę dużo. No nic, czekam cierpliwie :(

Cześć dziewczyny, czasami Was podczytuję i mam jedno pytanie do mam szczepiących szczepionką 6w1. Mój synek ma teraz 20 tygodni i jesteśmy już po 4 szczepieniach (w tym jedno w szpitalu po urodzeniu). Czwarte szczepienie było teraz w 20 tyg. Kiedy teraz jest następne szczepienie? Po 6 tyg? Patrzyłam w kalendarzu szczepień i jest napisane że, w 7 miesiącu a pediatra synka napisala mi na kartce włożonej do książeczki ( Mały tak płakał że, nie było można normalnie porozmawiać) że, następna wizyta w 10 mcu a szczepienie w 13 mcu. Nic z tego nie rozumiem :/ Czyba jej się coś pomyliło...Kiedy Wy macie następną wizytę?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry