Julita nic się nie martw Majka wyrośnie z tych fałdek i wcale nie będzie "spasiona" Moja koleżanka też karmiła tylko piersią i jak napisała Aga zamiast mleka miała śmietanę! Jak jej Ada miała 4 miesiące i poszła z nią do pediatry to lekarka nie mogła uwierzyć, że jej dziecko ma dopiero 4 miesiące ona myślała, że ma co najmniej 7! Natomiast teraz Ada ma 7 miesięcy i nadal jest duża ale powoli wyrasta z tego, znaczy wydłuża się i te fałdki powoli się normują. W każdym razie nie wygląda już jak ludzik Michelin
reklama
calineczkazbajki
W stanie szczęśliwości :)
Witam po przerwie od internetu
Jakoś nie miałam ostatnio ochoty zaglądać na internet ,ale trudno bez niego wytrzymać
Synuś mi rośnie zdrowo , nie licząc kaszlu ( lekarz powiedział ze to kaszel przeziębieniowy i nic na niego nie pomaga , trzeba przeczekać - a ja uważam że to raczej kaszel od śliny ...)...
Jako że dawno mnie tu nie było , muszę przejrzeć co napisałyście i jakie postępy robią wasze pociechy... No właśnie, porównam czy moje dziecię jest w normie , chociaż jako takiej normy przecież nie ma
Pozdrawiam
Jakoś nie miałam ostatnio ochoty zaglądać na internet ,ale trudno bez niego wytrzymać
Synuś mi rośnie zdrowo , nie licząc kaszlu ( lekarz powiedział ze to kaszel przeziębieniowy i nic na niego nie pomaga , trzeba przeczekać - a ja uważam że to raczej kaszel od śliny ...)...
Jako że dawno mnie tu nie było , muszę przejrzeć co napisałyście i jakie postępy robią wasze pociechy... No właśnie, porównam czy moje dziecię jest w normie , chociaż jako takiej normy przecież nie ma
Pozdrawiam
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Daję małej od poniedziałku Biogaię i tak jakby miała mniejsze problemy z pierdkami...już się tak nie męczy i nie płacze przy nich tak bardzo...możliwe że to dzięki tym kropelkom?
Nicole1603
Fanka BB :)
Julito. Ładnie waży
I co Ty...tylko ktoś nie znający tematu mógłby stwierdzić że pasiesz dziecko. Tego nie da się zrobić w tym wieku więc głowa do góry i ciesz się kochana bo masz zdrową śliczną córeczkę
I co Ty...tylko ktoś nie znający tematu mógłby stwierdzić że pasiesz dziecko. Tego nie da się zrobić w tym wieku więc głowa do góry i ciesz się kochana bo masz zdrową śliczną córeczkę
N
nataliak
Gość
Daję małej od poniedziałku Biogaię i tak jakby miała mniejsze problemy z pierdkami...już się tak nie męczy i nie płacze przy nich tak bardzo...możliwe że to dzięki tym kropelkom?
bardzo mozliwe bo wplywaja na prace ukladu pokarmowego. fajnie ze pomagaja
Estragon nie martw się tak tą główką. Mój ma płaską z tyłu bo tak jak Cypcio preferuje sen tylko na pleckach.
Synek znajomej pielęgniarki ma też główkę zniekształconą z boku a one się nie martwi bo mówi że to się wyrówna z czasem, a że nie będzie idealna to już nic się nie poradzi.A widziałaś kiedyś idealni okrągłą główkę? Będzie dobrze. Najważniejsze żeby Karolek był zdrowy .
Synek znajomej pielęgniarki ma też główkę zniekształconą z boku a one się nie martwi bo mówi że to się wyrówna z czasem, a że nie będzie idealna to już nic się nie poradzi.A widziałaś kiedyś idealni okrągłą główkę? Będzie dobrze. Najważniejsze żeby Karolek był zdrowy .
Majowa_Mama
Majowa-mama nie masz suwaczka to napisz ile tyg ma tówj synek?
No właśnie nie umiem go ustawić :-( Synio skończy 4 miesiące za 5 dni.
Majowa_Mama
Już mi się udało - suwaczek widoczny ;-)
reklama
estragon
mamusia synusia:P
mam nadzieję, że przekroczył już 6 kg... a urodził się z wagą 3520...estragon ile waży teraz Karolek? Ta moja Zośka tez malo waży i gdy tak patrze na wage innych dzieci to zastanawiam się czy faktycznie nie za mało ,bo tylko 5950... waga ur 3300 ,podobno dzieci ok 6 miesiaca podwajaja wage urodzeniowa..ale jak jest naprawde to nie wiem