reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Chrupcia u mnie Nadia parę dni zanim skończyła 3 miesiące obwód głowki miała 40,5 cm i mi się wydawało,że to dużo,a lekarz powiedział,ze to 75 centyl,czyli ok, na 6 tygodni miała obwód głowki 38 cm

julita - SZACUN!!!!

Estragon - dopóki Karolek będzie miał włosy nic nie będzie widać na pewno :-) A i główka urosnie jeszcze sporo więc to spłaszczenie bedzie dużo mniejsze :)

ejjj no Dziewczyny chociaż wy nie myślcie że pasłam swoje dziecko!!!
Przeciez nie będę jej głodziła;(((
czuje się jakbym jej krzywdę robiła:?((

estragon ile waży teraz Karolek? Ta moja Zośka tez malo waży i gdy tak patrze na wage innych dzieci to zastanawiam się czy faktycznie nie za mało ,bo tylko 5950... waga ur 3300 ,podobno dzieci ok 6 miesiaca podwajaja wage urodzeniowa..ale jak jest naprawde to nie wiem

reklama
ejjj no Dziewczyny chociaż wy nie myślcie że pasłam swoje dziecko!!!
Przeciez nie będę jej głodziła;(((
czuje się jakbym jej krzywdę robiła:?((

Nie, no Kochana, nikt tak nie mysli!!! Zwłaszcza, że jej nie dokarmiasz. Ten przypadek tak ma i już :-)
Absolutnie jej nie krzywdzisz. Potem pewnie po fałdkach nie będzie sladu!

Do góry