aguska24mir
mama Pawełka :)
moj tez na cycu ładnie przybiera z dnia na dzien robi sie coraz ciezszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj berbec ma dzi sdzien na spanie
była u nas dzis po raz pierwszy pielegniarka srodowiskoa
ona jest nienormalana wziła grzebien i tak na sucho zrywa nim małemu ciemieniuche
ma terz strupki na głowce
ochrzaniał mnie ze dziecko ma jeden boczek głowki bardziej spłaszczony
a co ja mam poradzic przeciez przekładam go z jednego boku na drugi a on i jak robi to co mu sie podoba
straszna ta baba była
moj berbec ma dzi sdzien na spanie
była u nas dzis po raz pierwszy pielegniarka srodowiskoa
ona jest nienormalana wziła grzebien i tak na sucho zrywa nim małemu ciemieniuche
ma terz strupki na głowce
ochrzaniał mnie ze dziecko ma jeden boczek głowki bardziej spłaszczony
a co ja mam poradzic przeciez przekładam go z jednego boku na drugi a on i jak robi to co mu sie podoba
straszna ta baba była
Daję małej od poniedziałku Biogaię i tak jakby miała mniejsze problemy z pierdkami...już się tak nie męczy i nie płacze przy nich tak bardzo...możliwe że to dzięki tym kropelkom?
estragon dokładnie prawie 9 kg, i na prawdę ona jest tylko na piersi i wcale nie jest tak ze tylko je!!!
jak za uszami, to może byc alergia... skoro nie było nowych produktów w diecie, to może na roztocza? Ja bym poszła pokazac tę wysypkę lekarzowi.dziewczyny co to może być? wysypało młodego za uszami i na podbrzuszu
ostatnie 3 dni to tylko marchewka z bobowity, kasza z bobowity, jabłko z ogródka dziadka - wszystko to co wczesniej