reklama
ruda80
Fanka BB :)
aga ja pod paszką mierzę
N
nataliak
Gość
aga link dla Ciebie: Microlife: Termometry na podczerwień
a nasza dzidziunia nauczyla sie zaciskac usteczka jak nie chce jesc! kiedys jak nie chciala herbatki czy mleka to brala smoczek do buzi i po chwili wypychala a teraz zaciska wargi w kreseczke i koniec! wyglada to przesmiesznie, nagram przy okazji ;P
ja się śmieję, że wrota zamknięte
aga link dla Ciebie: Microlife: Termometry na podczerwień
Właśnie Nataliak i jak się sprawdza termometr ?
N
nataliak
Gość
jest spoko, poki co temperatura mierzona na zdrowych ludziach i mam nadzieje ze tak zostanie kotom tez mierzylismy ale w instrukcji jest napisane zeby odgarnac wlosy z czola wiec pewnie sie nie liczy ;P
Nicole1603
haha dobre
Natalio no coś Ty, odgarniesz kotkom włoski i napewno dobrze zmierzy
Hmmm...tylko jak to zrobić?
Natalio no coś Ty, odgarniesz kotkom włoski i napewno dobrze zmierzy
Hmmm...tylko jak to zrobić?
reklama
strega
a ja teraz z innej paczki...
Dzisiaj bylam u pediatry po certyfikat na basen dla Mateusza i przy okazji zrobila nam pani dr. "przeglad".
Moj spaslaczek wazy 7kg..ale cos nie hello z waga u pani dr zawsze bo ja mam wage w domu i wazy ok 6800. wymierzyla go na 64cm i glowa 41.
Od jutra zaczynam sie bawic w tarte jabluszko...5 dni a pzoniej grucha 5 dni... No i najlepsze..ida nam zeby co tlumaczy zachwanie Mateuszowe od paru dni..maruda i wiecznie reka w buzi. zaczyns tez podawac fluor w kropelkach ...lepiej pozno niz wcale heheh
Dzisiaj bylam u pediatry po certyfikat na basen dla Mateusza i przy okazji zrobila nam pani dr. "przeglad".
Moj spaslaczek wazy 7kg..ale cos nie hello z waga u pani dr zawsze bo ja mam wage w domu i wazy ok 6800. wymierzyla go na 64cm i glowa 41.
Od jutra zaczynam sie bawic w tarte jabluszko...5 dni a pzoniej grucha 5 dni... No i najlepsze..ida nam zeby co tlumaczy zachwanie Mateuszowe od paru dni..maruda i wiecznie reka w buzi. zaczyns tez podawac fluor w kropelkach ...lepiej pozno niz wcale heheh