reklama
A już mamy prawego też na wierzchu:-)
ślinotok i jedzenie rączek, częstsze domaganie się piersi w nocy szczególnie, i lekkie marudzenie ale nie było gorączki, ani luznych kupek wiec ok. czekamy na reszte:-)
cholera, to zupełnie, jak u nas, ale ja to zwalam na zmianę klimatu..
w sumie zgladałam do buźki, ale raczej nic nie widac
Frigga
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Mam mały problem,Zosia strasznie się ślini i nie wiem czy to wynik ślinienia ,ale ma strasznie czerwoną bródkę i krostki pod noskiem,na alergię to nie wygląda.Wieczorem smaruję jej buzię kremem oilatum i rano ma ładną buźkę ale pozniej znowu jest cala broda czerwona.Czy może być to od śliny?
Mam mały problem,Zosia strasznie się ślini i nie wiem czy to wynik ślinienia ,ale ma strasznie czerwoną bródkę i krostki pod noskiem,na alergię to nie wygląda.Wieczorem smaruję jej buzię kremem oilatum i rano ma ładną buźkę ale pozniej znowu jest cala broda czerwona.Czy może być to od śliny?
A już mamy prawego też na wierzchu:-)
ślinotok i jedzenie rączek, częstsze domaganie się piersi w nocy szczególnie, i lekkie marudzenie ale nie było gorączki, ani luznych kupek wiec ok. czekamy na reszte:-)
Gratulacje)))))))))))))))
Nasz Filip ma takie same zachowanie ostatnio, identyczne
czyzby zęby już byly blisko???:/
evelinka
Frigga możliwe,że to od śliny.Spróbuj natłuszczać te okolice wokół ust jak najczęściej,również w dzień.U mojego starszego,Dominika,było podobnie,tyle,że u niego miało to charakter nawracający i parę razy trzeba było zastosować mocniejszą maść na receptę,by zeszło,ale on się ślinił okrutnie...
Bara gratuluję ząbków
Bara gratuluję ząbków
N
nataliak
Gość
a my po wizycie w poradni rehabilitacyjnej. na cwiczenia chodzic nie bedziemy bo jest duza poprawa od czasu wizyty u neurologa, wlasciwie to samo z siebie sie poprawilo. lekarz kazal nam tylko wzmacniac pas barkowy delikatnie unoszac dziecko w specjalny sposob za raczki 3razy dziennie po 3razy a jak zacznie sama odrywac glowke to 5x5. za miesiac kontrola i jak beda jakies watpliwosci to ewentualnie wtedy pochodzimy na cwiczenia. i kolejny lekarz ktory stwierdzil ze leniuszek jest calkiem dorodnym dzieckiem jak na swoj wiek
katagorka20
to dobrze Nataliak ze z Leniutkiem wszystko dobrze...i tak już bedzie!!
reklama
estragon
mamusia synusia:P
Natalia super, że wszystko w porządku
nas praktycznie za każdym razem jak jedziemy autobusem zaczepiają ludziska i jak im mówię, że Karolek ma 4 miesiące, to wszyscy są w szoku, że taki duży, a ważyliśmy się wczoraj i mamy 5900)), wychodzi na to, że jedno z mniejszych dzieciaczków, a wszyscy uważają go za wielkoluda.
Hitem była kiedyś babcia w poradni rehabilitacyjnej, która stwierdziła, że jej 9 miesięczny wnuczek jest mniejszy od mojego dziecka...
nas praktycznie za każdym razem jak jedziemy autobusem zaczepiają ludziska i jak im mówię, że Karolek ma 4 miesiące, to wszyscy są w szoku, że taki duży, a ważyliśmy się wczoraj i mamy 5900)), wychodzi na to, że jedno z mniejszych dzieciaczków, a wszyscy uważają go za wielkoluda.
Hitem była kiedyś babcia w poradni rehabilitacyjnej, która stwierdziła, że jej 9 miesięczny wnuczek jest mniejszy od mojego dziecka...