reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

A już mamy prawego też na wierzchu:-)
ślinotok i jedzenie rączek, częstsze domaganie się piersi w nocy szczególnie, i lekkie marudzenie ale nie było gorączki, ani luznych kupek wiec ok. czekamy na reszte:-)

reklama
ślinotok i jedzenie rączek, częstsze domaganie się piersi w nocy szczególnie, i lekkie marudzenie ale nie było gorączki, ani luznych kupek wiec ok. czekamy na reszte:-)

cholera, to zupełnie, jak u nas, ale ja to zwalam na zmianę klimatu..
w sumie zgladałam do buźki, ale raczej nic nie widac

Cześć dziewczyny
Mam mały problem,Zosia strasznie się ślini i nie wiem czy to wynik ślinienia ,ale ma strasznie czerwoną bródkę i krostki pod noskiem,na alergię to nie wygląda.Wieczorem smaruję jej buzię kremem oilatum i rano ma ładną buźkę ale pozniej znowu jest cala broda czerwona.Czy może być to od śliny?

Gratulacje:))))))))))))))))
Nasz Filip ma takie same zachowanie ostatnio, identyczne:)
czyzby zęby już byly blisko???:/

Frigga możliwe,że to od śliny.Spróbuj natłuszczać te okolice wokół ust jak najczęściej,również w dzień.U mojego starszego,Dominika,było podobnie,tyle,że u niego miało to charakter nawracający i parę razy trzeba było zastosować mocniejszą maść na receptę,by zeszło,ale on się ślinił okrutnie...

Bara gratuluję ząbków :)

Kewetka trzymam kciuki
Bara gratulacje dla córci:-)
u nas zachowanie podobne, jest biała plamka na dziąsełku ciekawa jestem co nam powie pediatra..

a my po wizycie w poradni rehabilitacyjnej. na cwiczenia chodzic nie bedziemy bo jest duza poprawa od czasu wizyty u neurologa, wlasciwie to samo z siebie sie poprawilo. lekarz kazal nam tylko wzmacniac pas barkowy delikatnie unoszac dziecko w specjalny sposob za raczki 3razy dziennie po 3razy a jak zacznie sama odrywac glowke to 5x5. za miesiac kontrola i jak beda jakies watpliwosci to ewentualnie wtedy pochodzimy na cwiczenia. i kolejny lekarz ktory stwierdzil ze leniuszek jest calkiem dorodnym dzieckiem jak na swoj wiek ;)

reklama
Natalia super, że wszystko w porządku;)

nas praktycznie za każdym razem jak jedziemy autobusem zaczepiają ludziska i jak im mówię, że Karolek ma 4 miesiące, to wszyscy są w szoku, że taki duży, a ważyliśmy się wczoraj i mamy 5900:))), wychodzi na to, że jedno z mniejszych dzieciaczków, a wszyscy uważają go za wielkoluda:p.
Hitem była kiedyś babcia w poradni rehabilitacyjnej, która stwierdziła, że jej 9 miesięczny wnuczek jest mniejszy od mojego dziecka...

Do góry