reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Aga ja jak byłam ostatnio u neurologa to powiedziała że Ola ma lekką asymetrię z prawej strony,ale jak najbardziej kazała nosić pionowo ale tyłem do siebie,kurcze nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć

tak, wiem o co ci chodzi bo mi też to pokazywała, tzn to nie było konkretnie w pionie, tylko jakby siedział namoich rękach, ale tego on też nie lubi :-(
dzis rano poćwiczyliśmy i robi to małemu frajdę, bo cały czas się śmiał, tylko znoszeniem gorzej, ale za to więcej leży, skoro nie chce być noszony, tak jak musi :-D

reklama
Witam :)
Urodziłam Cudnego Synka 28 maja br :)
ważył 2800 , mierzył 50 cm ( ale chyba z paluszkami:-D)
Miałam trochę problemów z karmieniem piersią , przez 3 tyg nie wracał do wagi urodzeniowej , po dokarmianiu butelką zaczął przybierać na wadze ....
Wczoraj ważyłam go na naszej wadze - wyszło 3600 :) wzrost wg centymetra krawieckiego 55 cm :)

Włoski ma i nie wycierają mu się ...

jak się bawicie ze swoimi Maluszkami ?
Jak na razie czytanie bajek, gadanie , słuchanie muzyki , śpiewanie ( choć nie umiem) , przytulanie . całowanie i od paru dni masaż to moje ulubione
Jako , ze nie mam za bardzo pomysłów , ale kupiłam zabawy fundamentalne i tam jest sporo pomysłów... ( wrzuciłam je na chomika)

reklama
Do góry