reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maluszków

dziewczyny 3--majcie kciukasy, za niedługo ide do lekarza z małą ad prześwietelenia. Mam nadzieję że płucka i oskrzela czyste ( nie kaszle nie ma juz tempery ale kto to wie)

reklama
i jest dobrze juupi płucka czyste , jeszcze tylko profilaktycznie badanie zwykłe moczu :) ale p pediatra powiedziala ze to ząbki bo dziąsła rozpulchnione sa , i to górne więc wielce prawdopodobne ze górne jedynki pierwsze wyjdą :)

pogoda piękna a my się pochorowaliśmy Kacper wstał dzisiaj z temp. byłam u pediatry stwierdziła że jest wszystko w porządku więc pojechałam do laryngologa i uszka też czyste, skolei laryngolog twierdzi, że gardełko zaczerwienione i teraz nie wiem czy mogę wyjś ćna spacerek:-(

wiesz Kamila- moja jak miała temperaturę i tylko temepre bez katarku kaszlu czy gardła to pediatra zakazała wychodzenia ale wietrzenie czy werandowanie oki . Powiedziała że lepiej poczekać az temp spadnie a i po tem ze 2 dni "odsiadki w domu"

nam tez pediatra mowila ze jak najbardzoiej na dwor mozna a nawet trzeba wychodzic przy katarze bo wtedy dziecku lzej oddychac byle tylko nie bylo temperatury bo to jedyne wskazanie do siedzenia w domu.no i oczywiscie zeby za wielkiego wiatru nie bylo

Mojej córeczce ostatnio zaczęła sie pocic głowka, niewiem od czego to moze byc głownie jak ja karmie w szczegolnosci wieczorem wtedy az sie klei. a wczoraj to wogole zasnac nie mogla niewiem czemu w sumie zabkow nic nie widac zeby cos sie mialo wybic ale wczoraj to tak nerwowo smoczek gryzla i pieluche wkladala ze myslalam ze porwie zaraz.temperatury nie miala ...tylko tym poceniem sie martwie bo ubrana lekko pokoj przed snem wywietrzony napewno nie bylo za duszno.

Moniaa skonsultuj to z pediatrą. Wiem że pocąca sie główka przy karmieniu może oznaczać zbyt małą dawkę wit. D3 lub że dziecko jej nie przyswaja. Wiem bo moja siostra tak miała..Nie znaczy to jednak że u Twojej malutkiej tak jest, ale dla spokoju ja skonsultowałabym się z lekarką..:)

reklama
Do góry