Monika20078
Fanka BB :)
Ja za Infanrix hexa (6w1) płaciłam 220 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5w1 to jest skojarzona... a 6w1 jest odrazu z zoltaczka.... ja wzielam 6w1 zeby tylko raz kloli mala i nie cierpiala... po co dziecko meczyc kilkoma dziobaniamidziewczyny -
a na co sa dokladnie szczepionki 6 w 1 czy 5 w 1?
chcialam porownac z tym co w UK Adas dostal zeby ewentualnie jak wyreemigrujemy do PL dorobic
ANDARIEL- u nas sa i grudki w kupach i nitki sluzowate, a nawet zielonkawe kupki sie zdarzaja a ze Maly krotko sie na nie prezy, i w sumie steka nawet rzadziej ostatnio i marudny jak zwykle wiec wydaje mi sie ze wszystko jest ok,
nadal jem wszystko oprocz cytrusow
idzcie bedziesz spokojniejsza i koniecznie daj potem znać co z maluszkiem,mam nadzieje,że to nic groźnegoa my jednak idziemy do lekarza....
płynne kupki, zielone, ze śluzem i z grudkami.. poza tym mały pręży się i ssie tylko chwilkę, a potm zaczyna płakać. no i ciągle mi się pręży..... no i dodatkowo prawie cały czas śpi dzisiaj, a ostatnio całe dnie nie spał... coś jest nie tak.
a propos szczepionek: my 3 tyg temu żółtaczka tylko, bo niezbyt zdrowy był na pozostałe. w zeszłym tyg skojarzona + pneumokoki + rotawirus. Zapłaciłam 740zł, zgroza.... aż byłam zła, że nie zapytalam o koszt PRZED szczepieniem.....