reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
wreszcie zasnął...

no więc okazuje się, że ta biegunka to od szczeponki na rotawirusy + coś zjadłam. W jelitkach cała orkiestra... Biedulek, ale dobrze ze nic poważniejszego. No i pratycznie nic nie przybrał na wadzie przez ostatni tydzień :-(

W każdym razie powrót do diety (mojej) z okresu poporodowego: gotowane jarzynki, gotoane mięsko kurczaka.... FUJ!!!!! ja chcę zjeść coś co ma SMAK.
Ale czego się nie robi dla dziecka...

dostaliśmy probiotyki (obydwoje), mam zgodę na odstawienie Vit B6 i Kwasu foliowego (Remy wymiotował po tym). Za to ja będę brała kwas foliowy, to trochę z moim mlekiem dostanie Remy.

dziewczyny, dzieki za troskę!

Byłyśmy wczoraj z Oliwią u lekarza na kontroli. Mała waży 4830 :laugh2:, a urodziła się 3010 więc przybiera ładnie :-). Niestety Pani dr mi jej nie zmierzyła :wściekła/y: miała jakąś dziwaczną wymówkę :crazy: i na koniec powiedziała, że mierzą przy szczepieniu. A przy ostatnim szczepieniu też mi jej nie chcieli zmierzyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szału idzie dostać.

Wiesz Aniu po prostu chciałam wiedzieć mniej więcej ile mi urosła i sprawdzić sobie na centylach. Może i racja by zmierzyć sobie samej. Co do ubranej to w zależności jaka firma taki rozmiar ehhhhhhh.

U nas Alex w 2 tygodnie i 4 dni przytyl 800g!!! Wazy juz 5180g A ze szpitala wyszedl z waga 3300g wiec ladnie przybiera! Po moich problemach z mleczarnia to jestem bardzo zadowolona z tej wagi!!

reklama
Do góry