reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Kurde pisze tutaj bo nie wiem co zrobić moja Alka od piątku wieczora gorączkuje a objawów przeziębienia zero dosłownie .Nie wiem przekopałam juz cały net i chyba kieruje sie ku bakteriom w moczu -ma gorączke i brak apetytu do tego mega marudna jest .Jutro z rana lece do pediatry nie mi da skierowanie na posiew moczu i zobaczymy .Tylko jak ja jeszcze jedną noc przezyje to ja nie wiem.:zawstydzona/y::-(
Któres zz dzieci miało to paskudztwo jak to leczyć?

Chogata- Adas z takimi samymi objawami miał zdiagnozowaną angine, po pierwszej dawce antybiotyku ozdrowiał, ale co dokładnie jest Alicji to lekarz Ci jutro powie, przytulaski dla malutkiej:tak:

A jak wysoko gorączkuje?
Oby lekarz jutro coś sensownego wymyslił

Mewa tylko ja zaglądałam jej w gardło to nawet czerwonego nie ma i ropskiem tez nie czuć.A gorączkuje po 39 i więcej.Ehhhh szkoda gadać ja już cały nos obdrapałam jeden strupek chyba juz 2 miechy mi sie goi bo jak tylko nerwa dostaje to drapie na potege:tak:

A ja do Frania wezwałam pogotowie przez te gorączkę...Czekalismy ze 40 min..mały na golasa, co chwilę do wanienki. Teraz usypia, dostał p gorączkowe. Jakiegos syfa szpitalnego załapał..

Nasza dr powiedziała mi, ze każda goraczka powyzej 38 jest niebezpieczna dla dziecka i nie wolno lekceważyć. Daj więc znać co ci dr powie na tę gorączkę Ali

ja jutro do lekarza z Oli... ma goraczke od wczoraj, katar. brak apetytu i przerazliwy placz do tego.... strasznie sie wtedy prezy... a jeszcze jej zabki dwa sieprzebily i dwa nastepne ido:((((((

reklama
U mnie oskrzela ale posiew i badania krwi zrobiłam też bo Alka od 3 miesięcy budzi sie w nocy po 10 razy ileż można zganiac na zęby .Zobaczymy co jej wyjdzie.A chodzimy jak bąki śnięte.

Do góry