andariel
mama super dwójki :]
Andariel a macie jakies wskazania do tego usg?
chyba nie - tzn. neurolog powiedziała, że dobrze by było je zrobić, bo pewne rzeczy można zobaczyć dokładnie w pewnym okresie, a potem już nie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Andariel a macie jakies wskazania do tego usg?
Deli, Baska- ladnie wam rosna dzieciaczki
a propos wyspki- u nas ciagle jest, tyle ze sie nie nasila ale tak jakby luszczy?
a mam glupie pytanie co do katarku- jak go rozpoznac, zawsze z noska wyplywa czy moze byc niewidoczny, tyle ze dzidzia ciezko oddycha?
Anitek- a mozesz w skrocie zdradzic jak postepowac zeby dziecko nie bylo takie nerwowe? bo moje dziecie jakies nadaktywne jest, niespokojne
moze jest jakis sposob zeby go stonowac?
Ja w piątek idę na szczepienie i taki właśnie pakiet chciałam zaaplikować ;-) ale tak sobie jednak mysle że chyba pneumokoki na razie odłożęczy któraś z was szczepiła dziecko za jednym razem na pneumokoki, rotawirusy i szczepionkę skojarzoną?