reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Malbertka Alex dalej kaszle i ma katar jutro mamy na 13 wizyte( jezeli sie odbedzie bo ostanio w dniu wizyty zadz i ja przelozyli :-( ) wiec zobaczymy czy jest porawa. Mi sie wydaje ze jest lepiej bo troszke kaszelek mu sie odrywa. A tak wogole to ide jutro z tlumaczka bo moj M niech wszystkiego tlumaczyc (on nie potrafi nikogo ochrzanic nawet jesli traktuja nas tak jak ostatnio to on potulnie spuszcza glowe, a ja taka nie jestem i jesli lekarza obowiazkiem jest zbadac pacjenta to ma to robic a nie odsylac nas do domu i jutro wygarne wszystko tej babie i tak to bedzie nasza ostatnia wizyta tam bo zapisalismy sie do innej przychodni.
A dla Waszych dzieciaczkow duuuuuzo zdrowka. Malbertka niech szybko Was opusci te chorubsko:-)

reklama
Kurna mój Adrianek ma katarek że hoho :cool:
Wydaje mi się że chucham i dmucham na Niego a tu się przypałętało :-(
To pewnie od przekładania ciągle do samochodu do fotelika i potem do wózka :-(
Ta różnica temperatur może :frown:

Jeśli chodzi o D to mi ciocia mówiła, ze jak jest słoneczny dzień to mam małej nie dawać tego dnia, bo dużo witaminki dostanie na spacerku

My po wizycie u lekarza.
Mała waży w mokrym pampersie 8020g i mierzy 67cm.
Mamy stan zapalny znamienia. Dostaliśmy antybiotyk neomycinum i zobaczymy czy zejdzie:(

reklama
Efe to pieknie Ci przybiera :-) mam nadzieję, ze to niegrożne.
A co cię zaniepokoiło? Moja w sumie nei ma znamienia, ale nie wiadomo co w życiu się przyda.

Do góry