Basia jak moja ostatnio miła gorączke to lekarka pierwsze pytanie jakie mi zadała to czy ma czerwone wokół, ale nie miała i nie wiem czy jest sie czym martwić czy nie. Jka mu nic nie jest to zadzwoń jutro do przychodni i podpytaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mola sprawdź lepiej dla spokojności choć może po prostu taka jej uroda...
a ja mam pytanie - czy zdarzało wam się że po szczepieniu wokół ukucia zrobiło sie czerwone i twarde? bo my wczoraj sie szczepilismy i pierwszy raz takie coś mamy...nie wydaje mi sie zeby to jakos specjalnie Bartka bolało choć mocno nie naciskałąm...i nie mam pewnoście czy to po żółtaczce czy pneumo ale chyba po pneumokokach- nie wiem czy się martwić???
moja Ala po ostatnim szczepieniu tak miała, czewrone i twarde, po 3dniach było sino zółte a po tygodniu znikło całkowicieMola sprawdź lepiej dla spokojności choć może po prostu taka jej uroda...
a ja mam pytanie - czy zdarzało wam się że po szczepieniu wokół ukucia zrobiło sie czerwone i twarde? bo my wczoraj sie szczepilismy i pierwszy raz takie coś mamy...nie wydaje mi sie zeby to jakos specjalnie Bartka bolało choć mocno nie naciskałąm...i nie mam pewnoście czy to po żółtaczce czy pneumo ale chyba po pneumokokach- nie wiem czy się martwić???
zgadzam sie,to bzdura żeby podać antybiotyk i juz niby ma nie zarażac,a co ma piernik do wiatrakanigdy o czymś takim nie słyszałam żeby antybiotyk sprawiał że ktoś nie zaraża toć przecież po pierwszej dawce nie przestaje kaszleć i nie jest zdrowe jakby tak było tylu chorych by nie było, nie zaraża dopiero wyleczone dziecko więc jak dla mnie to bzdura.