Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja z kolei po wprowadzeniu słoiczkowych nowości coraz rzadziej robi kupki. A teraz nie zrobiła żadnej od 3 dni:-(
Ja raz wyleczylam kremem nivea na odparzenia a raz Tormentiolem (polozna mi polecila).No a moja po tym antybiotyku ma rozwolnienie,czesciej robi kupki(czasem takie malusie ,samo prukniecie) niz sika....juz pupsko ma czerwone i jak ja przewijam to pojekuje chyba ja boli....bidulka,ale dzis pediatra nic na to pupe nie przepisal,kazal wietrzyc czesto i sudokremem smarowac,no a ja tak robie juz od wczoraj i nic nie pomaga......macie moze jakies sprawdzine mascie czy kremy na pupcie?
anet u nas się sudocrem nie sprawdził, za to świetnie sobie poradził bepanthen i alantan (maści)macie moze jakies sprawdzine mascie czy kremy na pupcie?
Anetko bephaten maść lub krem. Sprawdza się rewelacyjnie. Ja walczyłam sudocremem i nic a tylko raz pokremowałam grubo bephantenem na noc i rano ani śladu!No a moja po tym antybiotyku ma rozwolnienie,czesciej robi kupki(czasem takie malusie ,samo prukniecie) niz sika....juz pupsko ma czerwone i jak ja przewijam to pojekuje chyba ja boli....bidulka,ale dzis pediatra nic na to pupe nie przepisal,kazal wietrzyc czesto i sudokremem smarowac,no a ja tak robie juz od wczoraj i nic nie pomaga......macie moze jakies sprawdzine mascie czy kremy na pupcie?