reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

ja jestem teraz zsleksza bladziuch i te kulki sa fajne...takie na piliki tylko...( z umiarem tylko:-D) nadaja cerze fajny kolorek i tak jakos ja rozswietlaja...szczegolnie jak jestem zmeczona po nocach...jka moja buzia jest szaro bura to super sprawa:tak:

a czy ktoras z mam usuwala sobie laserowo badz innym sposobem nie wiem moze kwasy zaskorniki?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mma z tym teraz problem i wlasnie zastanawiam sie jak ja poratowac,poratowac moja facjate:szok::-D

Co do tapety raczej nie używam pudru, czasami kulki brązujące avon:tak:
a jeśli chodzi o zaskórniki -robiłam kwasy i są skuteczne na tego typu przypadłość no i odmładzają skórę ,odbarwiają plamy i blizny itd. ale trochę mnie to kosztowało a ostatnio spróbowałam krem glyco i efekty takie same i duuużo niższe koszty, tylko trzeba umiejętnie stosować ten krem jak chcesz poczyta o nim
IsisPharma, Glyco-A 12%

reklama
Ja tynkowac sie nie tylkuje jako na twarz to uzywam tylko wlasnie brazujacych i to tylko troche na policzki. Moze dlatego ze ja mam cyganska karnacje:-D
Za to podstawa dla mnie jest oko:-D malnięte:tak: ewentualnie jakis blyszczyk na wargi i wsio

ja mam dokładnie to samo, oprócz cygańskiej karnacji czego Ci zazdroszczę:-p:-p:-p

dziewczyny malujecie sie na codzien...??
tzn nie chodzi mi o rzesy czy blyszczyk tylko o pudry,podklady...:confused:
ja uzywam teraz tylko kulek brazujacych i tak juz od zajscia w ciaze...szkoda mi cery jakos...a wy?
oczy maluje codziennie
jak wychodze z domu to blyszczyk na usta i kulki na policzki:-D:-D:-D
nigdy nie uzywalam i nie bede uzywac podkladu oraz pudru

a jeśli chodzi o zaskórniki -robiłam kwasy i są skuteczne na tego typu przypadłość no i odmładzają skórę ,odbarwiają plamy i blizny itd. ale trochę mnie to kosztowało a ostatnio spróbowałam krem glyco i efekty takie same i duuużo niższe koszty, tylko trzeba umiejętnie stosować ten krem jak chcesz poczyta o nim
IsisPharma, Glyco-A 12%
A gdzieto można znaleźć?

IsisPharma, Glyco-A 12%

dziekuje ...juz czytam...ale ile dawalas za kwasy i to sa zabiegi powtarzajace?

KINKYIA a jak dlugo stosujesz juz ten krem? czytalam recenzje i niektore sa naprawde przerazajace:szok: ale wiekszasc jest pozytywna...podraznial Ci ten krem skore na poczatku?

reklama
Ja się raczej nie maluje na co dzień. Podkładów nie używam prawie wcale. Jak wychodzę do sklepu - to rzęsy maluje bo mi matka natura poskąpiła i nie mam dłuugich i kręconych :-D
Ale jak wychodzę na imprezę- to szaleje zawsze :rofl2: i oko i puder i róż :-D i obowiązkowo czerwona szminka :-) albo błyszczyk czerwoniutki :tak:

Wiem, że to moze głupie pytanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale mam "już" 26 lat i tak się zastanawiam czy zacząć stosować jakieś kremy mhm....przeciwzmarszczkowe. Zeby juz zapobiegać?:confused: Bo używam tylko normalnego kremu nawilżającego z ziaji. :zawstydzona/y:

Do góry