reklama
adorea
Fanka BB :)
Kasia, ja już wiem że lekarzowi nie zawsze należy ufać...Krzysiek dostał antybiotyk na gorączkę (która okazała się trzydniówką) i zapalenie gardła (wirusowe, a wirusów nie leczy się antybiotykiem) i efekt był taki że mieliśmy gratis zapalenie jamy ustnej, bo Krzysiek zaczął wymiotować i wirus się rozprzestrzenił (potworne krostyn w całej buzi...Z mojego doświadczenia wynika że niektórzy (oczywiście nie wszyscy) lekarze przepisują antybiotyki jak witaminy na wszystko....a często antybiotyk nie jest potrzebny i powinien być on ostatecznością.filip miał dwa razy, bez rzadnych skutków ubocznych, powiem tak, ja bym zauflała lekarzowi skoro przepisał, to pewnie ma racje, temp może wrócić za kilka godzin i co, bedziesz sobie wyrzuty robiła? ten antybiotyk jest na 3 dni z tego co wiem, więc krótko się podaje a jest na prawdę skuteczny, przynajmniej na filipa
chyba lepiej samemu się w lekarza nie bawić jak jest wysoka gorączka
Anecznik jeśli to zaufany lekarz to bym podała jeśli nie to bym to skonsultowała jeszcze z innym lekarzem...teraz po ostatnich doświadczeniach będę bardziej ostrożna.
Ostatnia edycja:
koriander
my nie mielismy duzych odparzen ale slyszalam ze termentiol rewelacyjnie dziala
Dziewczyny czym smarujecie duże odparzenia, kiedy już sudocrem nie pomaga?
nie mięliśmy nigdy problemu ale jak coś to sudocrem, bepanthen, linomag
Liza
My wogole pupy nie smarujemy niczym ale ze starszakami nie bawilam sie w masci jak sobie odparzyli tylko robiłam krochmal i robilam im nasiadówki, dzien i problem z głowy ;-)
a przyznam ze im smarowalam pupki dzien w dzien od urodzenia. z Mikołajem praktycznie wogole i nic odparza mu sie, i wnioski wyciagłam ze to smarowanie jedynie szkodzi
a przyznam ze im smarowalam pupki dzien w dzien od urodzenia. z Mikołajem praktycznie wogole i nic odparza mu sie, i wnioski wyciagłam ze to smarowanie jedynie szkodzi
Ostatnia edycja:
koriander
dziewczyny czy stopka moze urosnac o dwa rozmiary?? Kupilam dzis butki roz 19 ale sa zupelnie za male
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dziewczyny czy stopka moze urosnac o dwa rozmiary?? Kupilam dzis butki roz 19 ale sa zupelnie za male
Ale w jakim czasie tak urosła? Odkąd wróciłaś z butami ze sklepu? hahahaha
koriander
niezupelnie, przez tydzien nie nosila butow bo byly upaly, potem sie okzalo ze stare sa za male, a te o rozmiar wieksze co kupilam tez
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
niezupelnie, przez tydzien nie nosila butow bo byly upaly, potem sie okzalo ze stare sa za male, a te o rozmiar wieksze co kupilam tez
Wiesz, Hani z dnia na dzień też tak stópka urosła, że te wszystkie niemowlęce buciki zrobiły się za małe i musiałam powystawiać je na allegro. I też kupiłam buciki w rozmiarze 19 ale są dobre ;-)