reklama
Może nosek zatkany??Kamil ostatnio zaczął chrapać, wiecie skąd to może być??
Kasiek1983
Fanka BB :)
Anecznik - a może trzeci migdał???
Lencja
:)
U nas też trzydniówka była bez bardzo wysokiej temperatury tak max 38 i wysypka dość szybko zeszła.U nas wysypka już zdiagnozowana - była to wysypka po 3dniówce! Myślałam, że przy 3dniówce ma się temperaturę min. 38 st. Pola miała między 37,2 a 37,7.. Myślałam, że to może początek jakiegoś przeziębienia, ale potem pojawiła się ta wysypka, którą dostała wieczorem, a rano już nie było po niej śladu. I tym sposobem mamy 3dniówkę za sobą
Tzn ja ma nadzieję, że to była trzydniówka bo to tylko moja diagnoza w tym temacie
czy któraś z was smaruje na codzień czymś pupę i pachwinki dziecku? jak chyba muszę zacząć robić to stale, bo przy tej chorobie odparzenia się mogą robić częściej i potem się trudno goją co włąśnie nam się przytrafiło i się zastanawiam jak im zapobiegać? bepanthen? linomag? czy jeszcze coś innego?
ja na codzień stosuje Alantan
gosiu a krem czy maść?
ja mam krem ten żółty
KasiaJ - ja na codzień stosuje przy każdej zmianie pieuchy odrobinę bepanhenu a na noc sudocrem ( jak był sam bepanthen to zdarzało się że po 12 godzinach "spania" były małe czerwone kropki. U nas ten patent się srawdza idealnie - nie miałyśmy jeszcze żadnego odparzenia. Bepanthen kupuje w tubach po 100g( wtedy nie wychodzi az tak drogo)
reklama