Klementinka
Fanka BB :)
anecznik a ile razy dziennie dokarmiasz go?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anecznik a ile razy dziennie dokarmiasz go?
Anecznik, a ile dziennie odciągasz mleka...ja swoim karmie w dzień a w nocy mały dostaje sztuczne...ja tak jak ty przegrałam walkę o karmienie. I też widze, żźe już długo nie uda mi się karmić bo mleka jakoś tak mało jest.
Ja odciągam ostatni raz o 21,30 a potem dopiero koło 8 rano (lenistwo) i wtedy rano mam około 200-230 ml. w dzień zwykle mam między 100 a 140ml...Oczywiście to łącznie z obu.
Teraz kupuje Nutramigen ze względu na tą domniemaną skazę białkową. W smaku jest okropne do tego stopnia że kiedy mały nie dopije to wylewam do tej pory miałam NAN1 i często dopijałam za niego w końcu to zdrowe mleczko A to nowe to nawet zapach ma odrzucający fee, wcale się nie dziwię że nie chce pić