reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i pielęgnacja naszych maleństw

reklama
Mi Karmi anie ciepłe ani zimne nie wchodzi :-( Kto w ogóle nazwał ten napój piwem, ale nie ważne :-D Ciekawe czy Lech bezalkoholowy będzie miał podobne właściwości, sprawdzała może któraś z Was??
Będąc pracownikiem sklepu monopolowego ;-) kosztowałam różnych różności i śmiem stwierdzić że na mój smak to Lech bezalkoholowy to jakis koszmar to już wole zimne karmii :tak: a malinowe jest nawet dobre jak soczek lekko zagazowany :tak:
Jednak kazdemu smakuje co innego więc spróbuj może Tobie akurat zasmakuje :tak:

Mam pytanie do mam ktorych maluchy maja skaze, jakie sa pierwsze objawy?
I drugie pytanko : Czy waszym maluchom ropiało jakies oczko? od czego tpo moze byc?
Oczko może ropieć m.in. od zatkanych kanalików łzowych, my dostaliśmy kropelki z antybiotykiem i przeszło po 1 dniu, a może oczko jest tylko zatarte tak jak anecznik pisze i ropka przejdzie sama.
Kurcze u mnie też malutka ma suchą skórkę, taką łuszczącą się, dopiero na to zwróciłam uwagę i kilka krostek na buzi. Pediatra Wam to zdiagnozował, czy robi się jakieś badania?Bo moja pediatra to nawet nie wie jak potówki wyglądają, do dermatologa mnie wysłała.
Karmi szczególnie lodowato zimne mniam mniam:-) Lech bezalkoholowy to może niekoniecznie, ale też nie jest jakiś strasznie paskudny:-)

Ile jest alkoholu w Karmi które pijecie??

u mnie jest 0% ale niedlugo wybieramy sie do PL, a ze uzaleznilam sie od zimnego piwka (ile mozna pic tej wody) to bede probowac karmi
mysle ze po godz od wypicia nie masz w organizmie juz zadnego alkoholu, poza tym pewnie to taka sama dawka jakbys siedziala w aucie i spryskala szyby plynem

Czyli Karmi i Lech mają tyle samo alkoholu jak na bez alkoholowe piwo :-) więc zostanę przy Lechu ciekawe czy zadziała na laktację :-)

Jest piwo Bavaria się nazywa (o ile to można piwem nazwać ;) ) i ono jest bezalkoholowe całkiem :) jest o smaku jabłkowym (coś jak reds) i zwykłe. Ja w ciąży to piłam, ale już mi obrzydło.

Jest piwo Bavaria się nazywa (o ile to można piwem nazwać ;) ) i ono jest bezalkoholowe całkiem :) jest o smaku jabłkowym (coś jak reds) i zwykłe. Ja w ciąży to piłam, ale już mi obrzydło.

też je piłam, raz w ciązy i raz ostatnio, teraz piłam takie które troche smakowało jak cukierki Ice lodowe

reklama
Do góry