Ja na przyklad.. nie kumam o co chodzi... jak przeczytalam post gatty to nie wiedzialam,ze to odpowiedz do postu Alex.. hm.. chyba nieco zboczylo tematem.. a to jednak odpowiedz byla... a ja proponuje sie nie nerwowac :-) Ja rozumiem hormony i te sprawy, ale tu chyba nikt nikgo obraz nie ma zamiaru...
reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
Gatta: Eli ma racje nie wiem czemu tak to odbierasz? Aha i bez urazy ale jeśli chodzi o modeling nie masz figury typowego wieszaka z wybiegu. Zdjęcia masz ladne, być może robisz w FOTOmodelingu. Na wybiegi trzeba mieć w tali mniej jak 60 a w biodrach mniej jak 90 a i biust musi być mały żeby ciuchy "ładnie leżały". BMI nie może przekraczać 17 a najlepiej jak wynosi jeszcze mniej, ja w krytycznym stanie miałam 13. Nie pisz że nie ulegasz opiniom innych bo w tym fachu albo chudniesz i spełniasz wymagania albo dowidzenia. Chyba że mylimy pojęcia modelingu. Miałam 14-16 lat jak w tym siedziałam po 23 roku życia jest się już "za syarym" - no chyba że nazywasz się Moss. Dałam sobie spokój, jem ile chce i lubie swoją figurę - jak napisałam nie dla każdego idealną. Eli dobrze to ujeła niektórym mężczyznom podobają się pełne ksztalty inne wolą szczpłe. Jedni lubią wielkie biusty, inni takie mieszczące sie w dłoni.
Nie róbmy nieprzyjemnej atmosfery.
Młoda Mama17
Liczę dni... Czekam :) :*
Dzięki... Wasze też są ładne.. pzdr
-inka
Fanka BB :)
(...)
Pozatym uważam, że każda kobieta jest na swój sposób piękna.Nie chodzi o jędrne biusty, szczple brzuchy czy nogi żyrafy. Chodzi o akceptacje samej siebie i wydobycie piękna. ;-) (...)
Alex świetnie to ujęłaś.
eli88
Fanka BB :)
Misiek np uważa, że teraz w ciązy mam takie słodkie fałdki i wyglądam jak szarpej (nie chce mi sie sprawdzać jak się to pisze, ale chodzi o pieska ), a i ceni sobie moje kształty bo lubi wiadomo... wolałby żebym miała pełne kształty, a nie pełniejsze jak teraz, ale zawsze trzeba wyciągać dobre strony
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
to O mi się podobuje:-);-);-);-);-);-)
Tak jest...mój m..lubi takie jak miałam ale tymi w rozmiarze xxl też nie gardzi
co wzrokowiec to wzrokowiec
Tak jest...mój m..lubi takie jak miałam ale tymi w rozmiarze xxl też nie gardzi
co wzrokowiec to wzrokowiec
Gatta: Eli ma racje nie wiem czemu tak to odbierasz? Aha i bez urazy ale jeśli chodzi o modeling nie masz figury typowego wieszaka z wybiegu. Zdjęcia masz ladne, być może robisz w FOTOmodelingu. Na wybiegi trzeba mieć w tali mniej jak 60 a w biodrach mniej jak 90 a i biust musi być mały żeby ciuchy "ładnie leżały". BMI nie może przekraczać 17 a najlepiej jak wynosi jeszcze mniej, ja w krytycznym stanie miałam 13. Nie pisz że nie ulegasz opiniom innych bo w tym fachu albo chudniesz i spełniasz wymagania albo dowidzenia. Chyba że mylimy pojęcia modelingu. Miałam 14-16 lat jak w tym siedziałam po 23 roku życia jest się już "za syarym" - no chyba że nazywasz się Moss. Dałam sobie spokój, jem ile chce i lubie swoją figurę - jak napisałam nie dla każdego idealną. Eli dobrze to ujeła niektórym mężczyznom podobają się pełne ksztalty inne wolą szczpłe. Jedni lubią wielkie biusty, inni takie mieszczące sie w dłoni.
wklejone zdj sa sprzed roku, mam 183 i jak pracowalam przed ciaza mialam wymiary typowe nie mozesz ocenic na podstawie tych srednio modowych zdj. w modelingu pracuje tez juz b.dlugo. jestem i foto i na wybiegu tylko cyce mam nietypowe, co sie np.Ewie Minge bardzo podobalo nie mowiac juz o pokazach bielizny, gdzie bardzo chceli taka miseczke, ale niewiele dziewdzyn mialo. jeszcze jedna moja kolezanka. pracowalam w Polsce i za granica, wiec chyba moje wymiary byly ok Moss sie nie nazywam , nie wiem czy zauwazylas ona cyckow nie ma hihi ja owszem. nigdy nie mialam tez problemow z zabrzeniami odzywiania dzieki Bogu. co do nietypowych wymiarow, nie ma urazy, bo sie zgadzam, nie chcialabym byc typowa kocham swoje cyce
Racje macie dziewczyny teraz faldeczki sa wskazane kiedy sie mamy z nich cieszyc, jak nie teraz?
zdjec juz tu mamy sporo, wiecej dziewczyn wkleja niz sie na watek o nk zglasza, ale to fajnie, bo mozna w jednym miejscu poogladac wszuystkie.
Alex91
wrześniowa mama 2009
gatta Ah, nie będę się sprzeczać z tobą. Ja wiem jak to wygląda i nie potrzebuje przekonywać kogoś innego. Niezwykle się cieszę że spodobałaś się pani Minge i z tego że podobają ci sie twoje piersi. Różne dziewczyny pracuja w modelingu. Bo ta profesja jest różnie rozumiana. Przeciez panie z ckm wcale nie sa wieszakami a też uważają sie za modelki. Inna zrobi sobie profesjonalne zdjęcia i już jest "gwiazdą" Na profesjonalnych wybiegach cholernie pilnują wymiarów, przy każdym spotkaniu ze scoutem były one najważniejsze. Podczas jednego z wyjazdów mieszkałam w pokoju z dwoma innymi modelkami. Dla zabicia głodu jadły waciki nasączone herbatą które pęczniały w żołądku.
Naprawdę nie chcę się kłócic z kimś kto wszystkie rozumy pozjadał. Skończmy już.
Naprawdę nie chcę się kłócic z kimś kto wszystkie rozumy pozjadał. Skończmy już.
reklama
Jezu dziewczyny nie kłóćcie się. Alex uważa, że wie wszystko o modelingu bo była modelką jak miała 13 lat a Gatta też pozowała i też się na tym zna, i starczy. Mi osobiście bardziej podobają się pełniejsze kształty i większe biusty, ale to sprawa indywidualna. A co do reklam: zdaje się, że od jakiegoś czasu Dove nie daje do swoich reklam ''wieszaków", tylko normalne, okrągłe kobiety i uważam, że są one piękne. A bielizna też lepiej wygląda na kobiecie z większym biustem.
Miałyśmy chyba zamieszczać tutaj swoje zdjęcia, żeby zobaczyć jak wyglądamy, a nie, żeby nawzajem sprawiać sobie przykrości.
Miałyśmy chyba zamieszczać tutaj swoje zdjęcia, żeby zobaczyć jak wyglądamy, a nie, żeby nawzajem sprawiać sobie przykrości.