reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Ojojoj:eek::eek::eek:Czyżby wątek prezentacyjny miał sie zmienić w konkurs piękności na najbardziej wymiarową ciężarówkę września???
gatta-według mnie poleciałaś trochę z tematem-to forum o ciąży a nie o problemach modelek...oczywiście nie myśl że to znowu atak na Twoją osobę...
Ale po co tracić czas na takie puste dyskuje:baffled:
Każda z nas jest piękna a najważniejsze że dla naszych partnerów jesteśmy zawsze najpiękniejsze:-)

reklama
gatta może załóżmy osobny wątek o modelingu , bo jestem pewna ,że jeszcze chwila i zaczniemy mieć kompleksy, bo raczej mało, która z nas ma teraz figurę modelki i być może już nie będzie miała, włącznie z tobą po ciąży. Może pokażmy się raczej ze swoimi pięknymi brzuszkami i dodatkowymi kilogramami , bo to jest teraz w nas najpiękniejsze ,a nie na wybiegu
i zgadzam się,że jesteśmy piękne wtedy, gdy same się akceptujemy niezależnie od tego czy jesteśmy grube czy chude

Ostatnia edycja:
Kurcze czytam i nie wierze:szok:

Olgha ma rację, to przecież nie konkurs piekności:no: Mamy cieszyć się z naszych brzuszków, pokazywać fotki, to przecież babyboom :tak:;-) Każda z nas jest inna, ma inne wymiary i dlatego świat jest piękny:tak::-), dla każdego coś miłego, każdy ma inne gusta:tak::-);-)

wyluzujcie dziewczęta:tak: przecież teraz tyjemy naturalnie, bo nosimy w sobie nasze najukochańsze skarbiki i to jest cudowne, ja nie narzekam że mam tu i tam, wręcz odwrotnie bardzo się cieszę
CIAŻA MA SWOJE PRAWA i jest urocza:tak:;-):-) A my mamy naszyych meżów którzy nas kochaja i akceptują;-)

Kurcze czytam i nie wierze:szok:

Olgha ma rację, to przecież nie konkurs piekności:no: Mamy cieszyć się z naszych brzuszków, pokazywać fotki, to przecież babyboom :tak:;-) Każda z nas jest inna, ma inne wymiary i dlatego świat jest piękny:tak::-), dla każdego coś miłego, każdy ma inne gusta:tak::-);-)

wyluzujcie dziewczęta:tak: przecież teraz tyjemy naturalnie, bo nosimy w sobie nasze najukochańsze skarbiki i to jest cudowne, ja nie narzekam że mam tu i tam, wręcz odwrotnie bardzo się cieszę
CIAŻA MA SWOJE PRAWA i jest urocza:tak:;-):-) A my mamy naszyych meżów którzy nas kochaja i akceptują;-)
AMEN :laugh2::-D:laugh2:

racja. ja skonczylam;) odpowiadalam tylko na post Alex. po Henrietto po pierwszej ciazy figure mialam lepsza jeszcze, wiec mam nadzieje,ze i tym razem;)
moja odp byla do Alex, a nie do Eli np;) kolezanka ma ze mna troche wspolnego, wiec sobie pogadalysmy, ale moze powinnysmy na priv faktycznie;) Alex ja nie watpie w to co mowisz, ale ja wiem swoje rowniez i nie miejsce tutaj, zeby o tym akurat dyskutowac. aha i odpowiadam, na pytanie ktorejs z dziewczyn nie nie mam kompleksow, musialabym byc jakas niewdzieczna!

Co do fotek jeszcze wszystkie bedziecie wklejaly tutaj zdj po;) czesto kobieta sie czuje lepiej nawet po urodzeniu dziecka we wlasnej skorze, wiem po sobie! musze sobie jakas fote strzelic to wkleje z brzuszkiem;) albo dodajcie 3kg do poprzednich zdj;) ja sie nie moge doczekac innego watku. bardziej niz Was chce zobaczycc Wasze dzidzie;) zart oczywiscie, ze bardziej niz Was, Wasze foty tez sie milo oglada, ale zobaczycie, jaki bedzie szal po;) mam nadzieje, ze znajdziemy chwile, zeby wkleic foty

A-niutku te reklamy z Dove za zaje.... a widzialas ze starszymi kobitkami? tamte tez mi sie strasznie podobaly. starsze, a jakie piekne babki

ze starszymi serio fajna reklama.. ta z młodszymi ok jeśli chodzi o ich ciała, ale przy starszych kobitkach się bardziej postarali i jakoś tak ładniej je przedstawili :)

To ja też się pokażę :-)

picture8323.jpg

Kurcze wiecie co dziewczyny, myślałam że będziemy na tym wątku pokazywały się z brzucholkami:tak:a ja widzę tu same pozujące z płaskimi brzuszkami kobitki:-p:sorry:chyba coś źle zrozumiałam...:sorry:;-)

reklama
Kurcze wiecie co dziewczyny, myślałam że będziemy na tym wątku pokazywały się z brzucholkami:tak:a ja widzę tu same pozujące z płaskimi brzuszkami kobitki:-p:sorry:chyba coś źle zrozumiałam...:sorry:;-)

temat dotyczyl w ogole POKAZANIA się.... ale co poniektórych chyba w szkole nie uczyli czytania ze zrozumieniem... :eek: polowa postow jest tutaj do wywalenia...

Do góry