reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

gatta: Moja mama ma 50siątke i nadal próbuje przytyć bez rezultatów. ;-) Więc są wyjątki od reguły nie każdemu zwalnia.;-) Tłumacze jej żeby doceniła swoją figurę bo jak na swój wiek to wiele jej zazdrości. Nie, ta zamiast pochwalic się że nosi 36-38 to chodzi w workowatych rzeczach. Ale mama to mama, nie będę jej na siłę zmuszać do "modnych" rzeczy.;-)
Co racja, to racja. Biuścik masz duuuuży. Ja patyk od góry do dołu. Przed ciążą rozmiar "deska" AA a teraz o dziwo duże A na małe B.:-D Ale powiem szczerze lubię swój biust i nie nażekam. Mały i owszem, ale przecież nie liczy się rozmiar ale jędrność.;-) nigdy bym go nie powiększyła.:no:

reklama
Kroptusia genialne :-D ten brzuch tak mocno w przód ciągnie że jeszcze troche i materiału braknie! :-D super widoczki ;-)

No kochane coz sie dziwic :-) od poczatku brzuch byl podejrzany i juz wiemy dlaczego, siedzi w nim prawie 1,5kg chlop juz a doklanie 1400gr w 28 tygodniu :-):-) to musi miec miejsca i sie rozpycha :-):-)

GIGANT :eek: ...Kroptusia kochanie ja nie chce cie straszyć, ale wiesz... 1,5kg... waga do 34tyg jeszcze podrośnie.. a czytałam, ze od 34tyg dzidziusie podwajają swoją wagę w ciągu tych 4-6 tygodni :-D ale w sumie każdy facet powinien być kawał chłopaka :-D

GIGANT :eek: ...Kroptusia kochanie ja nie chce cie straszyć, ale wiesz... 1,5kg... waga do 34tyg jeszcze podrośnie.. a czytałam, ze od 34tyg dzidziusie podwajają swoją wagę w ciągu tych 4-6 tygodni :-D ale w sumie każdy facet powinien być kawał chłopaka :-D

Hmmm nie koniecznie, roznie sie rozklada choc wg gina jest wiekszy niz na wiek ciazy...ale moj M jest wysoki moze dlatego, on ma 1.95cm wiec....:))

mi lekarz też zapowiada że ten dzidziuś będzie większy od pierwszego.. a pierwszego ledwo urdziłam ;-) ale ja czuję że kruszynka będzie :-) ogólnie wg USG dzidziuś jest mniejszy o tydzień w stosunku do miesiączki.. ale to ciąża jest młodsza, bo miałam dwie owulację.. jedną w połowie cyklu i drugą tydzien przed terminem miesiączki.. i w tą drugą trafiliśmy :-D
a Synek ogólnie był wg bwodu czaszki o 2 tygodnie a wg długości kości udowej o tydzień większy niż wynikałoby z wieku ciąży.. ;-) a więc mam nadzieję że jednak to drugie będzie drobniutkie żeby łatwiej poszło.. i żeby się zdążyła małą dzidzią nacieszyć.. bo synkiem się nie nacieszyłam.. tak szybko wyrósł i stał sie samodzielny :-D

gatta-z jednej strony masz wygodnie ale pewnie denerwujące to niedowierzanie ludzi jest.Ja się cieszę że moj już taki wielgaśny jest :-)

Olgha denerwujace tylko czasami. jak ktos nie wierzy choc sie zarzekam. dziwna sytuacja. pare razy mi sie zdarzylo. dzis dwa. ale poza tym bardzo sie ciesze z takiego brzusia. serio. ja nawet na brzuchu lezec moge. zero ograniczen ruchowych, a to wazne dla mnie. moj maz mowi, ze mnie przejrzal i sobie wybral kobitke, ktora tak pieknie w ciazy nawet bedzie wygladala. ladne Wasze brzusie, ale kazda kocha swoj. tak jest ze mna. nie zamienilabym na zaden wiekszy. tak mialo byc widocznie. a ze mi przy okazji wygodnie;) wielkosc brzucha tez niekoniecznie idzie w parze z wielkoscia dzidzi. moj syn ur. sie 4200 i 59dl. a brzuch mini tez mialam.

reklama
gatta: Moja mama ma 50siątke i nadal próbuje przytyć bez rezultatów. ;-) Więc są wyjątki od reguły nie każdemu zwalnia.;-) Tłumacze jej żeby doceniła swoją figurę bo jak na swój wiek to wiele jej zazdrości. Nie, ta zamiast pochwalic się że nosi 36-38 to chodzi w workowatych rzeczach. Ale mama to mama, nie będę jej na siłę zmuszać do "modnych" rzeczy.;-)
Co racja, to racja. Biuścik masz duuuuży. Ja patyk od góry do dołu. Przed ciążą rozmiar "deska" AA a teraz o dziwo duże A na małe B.:-D Ale powiem szczerze lubię swój biust i nie nażekam. Mały i owszem, ale przecież nie liczy się rozmiar ale jędrność.;-) nigdy bym go nie powiększyła.:no:

moja mama tez szczupla jest . jest wiec szansa;):-) moje cyce nie chwalac sie tez sa mega jedrne. mialam d. po ciazy mi zostaly wieksze i zero zwisa;) czesto po karmieniu takie sie robia niestety. ale jak mi teraz takie zostano to hoooooo ale niezle to tez wyglada szczupla dziewczyna z ladnymi duzymi piersiami. pochwale sie jescze,ze kuzynka mojego meza uwielbia moje cycusie (w sensie estetycznym;) ). ostatnio nawet powiedziala,ze to jej ideal. tez bym nie powiekszyla, bo boje sie szpitali, igiel itd. nie mowiac o narkozie (dlatego na zyczenie wtyszlam po porodzie wczesniej;), to byla moja pierwsza wiazyta w szpitalu). ale oczywiscie nic nie mam, jesli chtos chce sobie cos zoperowac, jak chce lepiej sie czuc. to najwazniejsze. osobiscie padlabym ze strachu. pod tym wzgledem cykor ze mnie. a za jedrne cyce tego rozmiaru sobie sama jestem wdzieczna, bo plywanie i cw na klatke piersiowa cuda czynia(ale nie bede ju z tymi cwiczeniami nudzic;) staram sie Was jedynie zachecac dziewczynki, same tez pewnie cwiczycie. bardzo to pomocne.)
p.s. a ja nigdy bym nie pomniejszyla;)

Alex a pytalam z jakiej agencji odelek jestes, moze znam? a moze my sie znamy;)

Ostatnia edycja:
Do góry